Реклама / Ads
0| 7129 |24.06.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

„Flirt- гарантирано качество в оригинална нова бутилка” доказаха специалисти от Германия и Австрия

.
На изискан и модерен, но също и така и авангарден и провокативен прием-коктейл в София, водка Флирт представи обновения дизайн на бутилката си пред медии и бизнес партньори.
 

Новата визия е в тясна връзка с индивидуалността на водката – модерна, секси и висококачествена. Повече по темата да разкаже беше поканен специално от Германия ръководителя на проекта по редизайна от водеща европейска компания Justblue Design - Роланд Ахлайтнер. Силуетът на бутилката с уникалната си форма е запазен за да има разпознаваемост сред почитателите на напитката. Осъществени са малки стъпки по дизайна, както по формата, така и по етикета. Като резултат визията е по-ясна, по-изчистена и по-елегантна. Внесена е и закачлива нотка чрез вълновидната структура в долната част на бутилката, която ефектно влиза в игра със светлината. Единствена по рода си в България е капачката, съставена от множество материали, като горния слой е от алуминий, увери специалистът от Германия.

Следваща поред беше презентацията на Херберг Вагнер от Австрия - специалист в областта на производството на спиртни напитки и дългогодишен консултант на дружеството. „При производството на Водка Флирт не само се използва най-модерна техника и ноу-хау, но и се придава особено значение на висококачественото зърно. Чрез четирикратната дестилация се гарантира абсолютна чистота. Филтрира се три пъти с активен въглен, а накрая се смесва с деминерализирана изворна вода с точно определени технологични параметри. Резултатът е водка с особено приятен и характерен вкус, която оставя нежен и мек специфичен дъх след консумация”.



В края на мероприятието Владимир Въчков, който е най-ценения и признат в международен мащаб дегустатор показа дегустационни умения и констатира: „Водка Флирт е една водка с много приятна, незрима чистота на обонянието. Изначало покорява с мекота и чувствен аромат. Присъщият, леко пикантен усет добива финална широта. Флирт е сюрприз за ценителите на „кристалната” напитка”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7223 |01.06.2011 България влиза в световната карта на Intertek-Moody в областта на качеството и сигурността . 6| 7554 |14.04.2011 Нестле България не прави компромис с качеството . 0| 8323 |02.02.2011 Иван Папазов: Качеството на виното и ракията зависят от гроздето . 2| 11497 |28.05.2009 Муди Интернешънъл връчи сертификат за качеството на Министерство на извънредните ситуации

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads