Реклама / Ads
4| 7814 |11.01.2019 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Кирил Домусчиев: Радвам се, че Валентин Златев напусна КРИБ

.
Кирил Домусчиев
Председателят на Българската петролна и газова асоциация Валентин Златев натискаше КРИБ и плашеше, че ще напусне. Той лобираше за проекто-закона за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход. Това заяви в предаването „Лице в лице” председателят на КРИБ Кирил Домусчиев.
 

Заради този проектозакон малките бензиностанции ще фалират, тъй като няма да покрият критериите. Именно за това направихме всичко възможно този проектозакон да бъде отложен.

 

Как си представяте, че от мините ще излезе камион и ще отиде да зарежда от бензиностанция на Златев, тъй като близката бензиностанцията ще бъде затворена?! Срещу това се противопоставяме. Този закон беше лобиран от Валентин Златев. Не може КРИБ да защитава интересите на един човек.

 

След като Българската петролна и газова асоциация напусне КРИБ, получихме стотици писма в знак на благодарност.

 

Домусчиев говори и за цената на тока. „Фалирали предприятия заради цената на тока няма. Има такива, обаче, които са си намалили производството. До март няма да има падане на цената. Тя се определя на базата на предходната година. Сега в момента цената е два пъти по-висока. Как точно го изчисли това господин Иванов, аз такава математика не съм учил. Освен ако пак индустрията не го отнесе като някаква екзотична такса, за да не се пипат потребителите и политиците да си живеят щастливо. Пълна порнография е в енергетиката", заяви Домусчиев.

 

Домусчиев коментира и актът, който получи заради "Български морски флот":

„Нашата компания няма акт, тъй като за периода, в който трябва да се направят изчисления, договорът не беше изтекъл. Дори и да има, ние ще го оспорим, тъй като, ако има спор, то е за 20 млн. лв.”

 

Домусчев призна, че познава финансовия министър Владислав Горанов.

Апартаментът, в който живеел, дълго време бил празен и не знаел, кой го е купил. „Комплексът, в който живее, не е от най-хубавите, имам още по-хубави”, похвали се Домусчиев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5952 |06.03.2017 Красимир Ангарски сменя Кирил Ананиев в Българската банка за развитие . 34| 9498 |12.09.2015 Домусчиев: Който ни загроби с "Мариците", да ходи в затвора! . 4| 5854 |19.01.2015 Домусчиев: Не работим добре с министър Калфин . 2| 5845 |30.10.2009 Домейни вече и на кирилица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads