Реклама / Ads
0| 5301 |29.06.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

NEXT BASKET обявява стратегическо сътрудничество за фулфилмънт и доставки с логистичната компания euShipments

.
• Българският стартъп, който разработва цялостно решение за управление на е-магазини NEXT BASKET сключва ключово партньорство с euShipments • euShipments е една от най-големите международни компании за фулфилмънт и логистика, предоставяща експресни доставки в цяла Европа и притежаваща собствени складове.
 

NEXT BASKET, иновативната софтуерна платформа, предлагаща комплексен 360-градусов бизнес модел за управление на онлайн бизнеси, сключи договор за дългосрочно партньорство с euShipments.com за фулфилмънт (складиране на продукти за онлайн доставки). Това стратегическо партньорство отваря врати за всички компании, които използват NEXT BASKET платформата, като им осигурява достъп до международната мрежа на euShipments.com и гарантира бързи и надеждни доставки до над 27 държави в Европа.

 

Богатият опит на euShipments.com в обработката и доставката на пратки от електронна търговия ще даде възможност на партньорите на NEXT BASKET да се фокусират изцяло върху своя онлайн бизнес. Те ще поверят управлението на поръчките и доставката до крайни клиенти в България и чужбина на професионалистите от euShipments.com, без да се налага да създават вътрешен логистичен отдел.

 

euShipments.com оперира в 12 европейски държави, като компанията разполага със собствени складове и екипи в четири от тях: България, Румъния, Унгария и Хърватия. Това означава, че в областта на електронната търговия, логистиката разполага с необходимите ресурси за обработка на онлайн поръчки, независимо от дестинацията, до която трябва да бъдат доставени.

 

Скорошното партньорство между NEXT BASKET и euShipments.com има за цел максимално улеснение на онлайн търговците, като създава всички предпоставки за бърз и безпроблемен растеж на европейските пазари и гарантира сигурна и своевременна доставка до крайните потребители.

 

 

„Решихме да установим подобно партньорство с една единствена цел – всички потребители на платформата на NEXT BASKET да имат достъп до по-голям кръг от специализирани услуги. Пример за такава специализация е euShipments.com, компания, която над 10 години осъществява сигурни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще осигури на онлайн търговците по-висока конкурентоспособност при развитието им на нови международни пазари.“ – коментира Борислав Малинов, основател на NEXT BASKET.

 

“С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и активности около един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт складове, където  приемаме поръчките, опаковаме пратките и след това се грижим за доставката до крайния клиент; но ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците - ако те сами се грижат за фулфилмънт активностите, и “инжектираме” обемите им в нашата мрежа за eCommerce доставки.” - споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк мениджър в euShipments, която води реализирането на проекта и партньорството от тяхна страна.

 

Очакваме старта на NEXT BASKET през месец юли тази година, а дотогава продължаваме да следим всички новини около развитието на новата българска софтуерна платформа за електронна търговия, която наскоро спечели отличието „Компания на годината“ в категория „Стартъп на годината“, а впоследствие получи и финансиране от фонда за дялови инвестиции Иновейшън Кепитъл.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4805 |09.06.2023 NEXT BASKET отваря вратите към успеха в електронната търговия . 0| 6685 |29.05.2023 Създайте онлайн магазин за вашия традиционен бизнес с NEXT BASKET . 0| 8219 |08.02.2023 Златен старт за NEXT BASKET на българския пазар . 0| 3108 |22.09.2022 ЕК обявява мерки срещу енергийната криза другата седмица

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads