Реклама / Ads
0| 6277 |04.03.2022 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Паскал Дойчев: С Pbox изграждаме нов навик в трениращите

.
Паскал Дойчев
Иновативният продукт е много подходящ за начинаещи и осигурява необходимата протекция на тялото, както за тях, така и за професионалните спортисти.
 

Фокусиран, критичен, постоянно самоусъвършенстващ се. Така би описал себе си Паскал Дойчев, многократен шампион по карате от републикански и  международни състезания, строителен предприемач и собственик на фитнес верига Pulse Fitness & Spa. В основата на бизнеса и философията му за живота стоят спортната дисциплина и умението му да се адаптира към променящата се среда. Той е човек, който не спира да се развива. Затова говори и иновативният продукт, който той разработва и който към момента e единствен по рода си - универсалната фитнес платформа Pbox (Paskal Box). Какво представлява този продукт, за кого е предназначен и защо е революционен  разказва неговият създател.

 

Господин Дойчев, как бихте се описали - кой е Паскал Дойчев, откъде е тръгнал и къде се намира днес?


Авантюрист и бизнесмен. Имам късмета да съм израснал във времена с изключително динамична бизнес ситуация и съм стигнал до правилните изводи.  Аз съм човек, който успява да се приспособява лесно към "новото нормално".

 

Голяма ли е крачката от успехите в спорта до успехите в бизнеса?


Определено е доста голяма. Общото е, че и в двата случая е много трудно, но и с това се привиква. Със сигурност между спорта и бизнеса бизнесът е по-голямо състезание и изисква доста повече качества, много повече сме хората, които се съревновават рамо до рамо. Да кажем, че има допирни точки. И в двата случая помага дисциплината. За да има успех, се минава през доста лишения и отговорности. В бизнеса трябват много допълнителни познания и постоянно да обновяваш знанията си в конкретната сфера.


.

Как стигнахте до идеята за Pbox?


Стигнах до идеята по време на пандемията. Когато останах у дома. За пръв път от много години се случи наистина да почивам, защото просто светът не работеше и офисът ми беше заключен. Комбинацията от моите знания и потребността на клиентите ни, особено в груповите занимания и интересите ми в тази сфера доведоха до идеята и решението да създам Pbox. Това е продукт, който събира всички групови занимания на едно място, пази тялото и успешно измества постелките за упражнения. Просто трябва да се докоснете до него, за да разберете колко е различен и специален.

 

Box като кутия или box като боксирам?


"Box" като кутия определено.  Файтърските упражнения са за напреднали, има и такива тренировка, но едва 10%.  Тези сантиметри, които повдигат Pbox от земята, променят ъгъла при много упражнения. Характерното тук е, че всеки може да припознае любимите си упражнения при тренировката с Pbox и да надгражда. От пилатес, от кросфит - няма упражнение, което да не можеш да правиш с Pbox-а. Ние пък от своя страна показваме онлайн стотици други за различните групи мускули.

 

С какво този продукт би бил полезен на човек, който не се занимава професионално със спорт? 


Pbox е много подходящ за стартиращи или нетрениращи хора. Лекият пилатес и разтягането например стават по-лесни благодарение на платформата и заедно с нашата онлайн програма всеки може да пробва у дома или в офиса. Наши клиенти, които вече са опитали платформата, не могат да си представят да се върнат към постелките за тренировки. Изградили сме нов навик у трениращите и мислим, че това ще бъде революционно.

 

А професионалистите къде ще открият предимства в ползването му?


Предимства има при тапаут тренировките например. Преди години в залите ни за тапаут ползвахме специална настилка и тези зали трябваше да се ползват само за това. Впоследствие, заради другите групови занимания, премахнахме тапаут, който е много популярен в България. С Pbox реално връщаме тапаут, като добавяме и други упражнения.

 

Продуктът е уникален по рода си. Имате ли отзиви от големи имена - не само у нас, но и от чужбина?


Имаме. Разработваме продукта вече втора година. Към момента подготвяме треньори. Искаме да го поднесем за ползване по най-добрия начин както вкъщи, така и в залите. Вече сме го предложили и на фитнеси в чужбина. Скоро предстои презентация и зад Pbox ще застанат хора, на които обществото вярва.


.

 

Какво би било наистина голямо признание за Вас по отношение на тази иновация?


Признание ще е да видя, че хората го ползват вкъщи и че е заменило неудобните постелки, които нараняват по много начини, а и не са хигиенични. Сигурен съм, че Pbox-a ще ги измести.

 

Какви резултати да очакваме от тренировки с Pbox?


Три-четири тренировки седмично с платформата и 30% промяна на храненето за всеки човек, ефектът наистина е гарантиран и ще бъде впечатляващ.

 

На какви хора се възхищавате? Можете ли да посочите име?


Възхищавам се на хора, които са се отдали на нещо, които вдъхновяват и ни карат да си вдигаме летвата.

 

Защо ще препоръчате Pbox на такъв човек?


Това е новата постелка и мога да я препоръчам на всеки един - от децата за упражнения у дома до стречинга и най-възрастния, който иска да тренира.

 

Полезни линкове

https://paskal-doychev.com/
https://pulsefit.bg/
https://pulseplus.bg/
https://members.pulseplus.bg/video/?cat=pbox
https://www.facebook.com/PBoxTraining/
https://www.instagram.com/pbox_training/
https://www.instagram.com/pulsefitnessspa/

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3783 |04.03.2022 „Стандард енд Пуърс“ свали кредитния рейтинг на Русия до CCC- . 0| 34538 |03.03.2022 Атлантическият съвет: Кремъл опитва да свали българското пправителство, атакува чрез цените на горивата . 0| 31012 |03.03.2022 Анализатор за войната: Срив за Газпром, Северен поток ”се удави”, катастрофа и за Балкански поток . 0| 4405 |02.03.2022 ЕС ще включи криптовалутите в санкциите срещу Русия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads