Реклама / Ads
0| 6206 |21.04.2011 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Пещерска гроздова подарява семейна почивка на победителя от фотоконкурса

.
Великден наближава, пригответе си фотоапаратите и развихрете фантазията си, призовават от Винпром Пещера.
 

Броени дни остават до крайния срок на фотоконкурса „Покажи ни твоя Великден”, напомнят организаторите на инициативата . Голямата награда е семейна почивка в луксозен хотел в Слънчев Бряг. „Винпром Пещера” ще раздаде и други атрактивни награди за най-оригиналните фото документи на тържеството.

27 април е последната дата, на която ще бъдат приемани фотоматериали за конкурса на e-mail: velikden@peshtera.com, както и в групата на „Пещерска гроздова” във Фейсбук – facebook.com/peshterskagrozdova. Избрана комисия ще оценява фотографията, която най-добре предава духа на семейната Великденска традиция. Освен голямата награда от „Винпром Пещера” са предвидили още няколко изключително атрактивни поощрителни награди.

Стотици писма със запитвания вече са получени на e-mail адреса на конкурса. Изключително приятна изненада за нас е, че интересът е както от страната, така и извън нея, разказаха от дружеството. Идеята на конкурса е да предаде духа на традицията и сплотеността на семейството, за които ни остава все по-малко време в нашето ежедневието. Празниците са чудесен повод да се съберем всички заедно около трапезата и да почувстваме, че най-близките ни хора са около нас. Именно върху това искаме да акцентираме в нашия конкурс – възраждането на българските традиции и предаването им от поколение на поколение, допълниха организаторите.

„Пещерска гроздова” винаги е имала ангажимент към българските традиции, съхраняването на националните ценности и пренасянето им в ежедневието. Най-традиционното българско питие е неизменна част от всеки празник на българските семейства. Разбирайки това „Винпром Пещера” залагат на мекия и хармоничен вкус и новата по-удобна бутилка на „Пещерска гроздова”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8014 |12.04.2011 Пещерска черпи с екскурзия в Слънчев бряг готини семейства . 4| 5213 |23.02.2011 Правителството ще се бори ЕС да признае гроздовата ракия . 0| 6982 |17.05.2010 "Пещерска Мускатова" със Златен медал в USA . 2| 5012 |20.07.2009 Плащаме 30% по-малко за почивка на море

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads