Реклама / Ads
0| 9524 |26.07.2012 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Стажанти на VIVACOM облагородиха района около Симеоновските езера

.
Стажантите на VIVACOM, които тази година са близо 100 човека, организираха самостоятелна еднодневна доброволческа акция в района на Симеоновските езера в Природен парк Витоша.
 

 

Инициативата се проведе на 25 юли 2012 г. под погледите на смаяните туристи, които с любопитство и задоволство гледаха как младите хора се трудят.

 

От ранни зори, въоръжени с лопати, кирки, триони, чукове, тесли, четки, пирони, лакове и прочее материали, стажантите на VIVACOM поеха ентусиазирано към Симеоновските езера. Веднъж пристигнали, младежите бяха разпределени на девет групи според предпочитанията си и физическите си възможности. Благодарение на добрата организация и разпределение на работата те успяха да изпълнят всички набелязани дейности и то за време, по-кратко от предвиденото.

 

Разделени на девет групи, стажантите напълно построиха нов дървен мост, сглобиха пейки и маса в една беседка, отпушиха долното Симеоновско езеро и го изчистиха от натрупалите се отпадъци, камъни и кал, лакираха десетки пейки, маси и шезлонги, изкопаха канавки за оттичане на водата от алеята и почистиха от отпадъци района на езерата.

 

Акцията на младите телеком надежди е част от приобщаването им към политиката на VIVACOM. По време на стажа си, те получават не само практически знания, но и обучения по бизнес етикет, екипна комуникация и презентационни умения, които да им помогнат в бъдещия им професионален път. Само през миналата година телекомът е инвестирал над 200 000 лв. в своите стажанти, а в резултат на кампанията 25% от младежите, взели участие в нея, са назначени на постоянна работа.

 

През 2012 г. близо 6000 кандидати се състезаваха за обявените свободни места в девет основни дирекции на VIVACOM – „Продажби”, „Маркетинг”, „Информационни технологии”, „Експлоатация и архитектура на мрежата”, „Финанси”, „Човешки ресурси”, „Връзки с обществеността”, „Право и регулация” и „Снабдяване”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 13978 |20.06.2012 Доброволците на VIVACOM Cares маркираха част от екопътеката Ком – Емине . 0| 6680 |19.12.2011 VIVACOM с награда за уникален за България проект . 0| 10438 |30.08.2011 VIVACOM пуска революционен мобилен план без договор . 0| 5244 |12.05.2010 Мтел и VIVACOM се разбраха за номерата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads