Реклама / Ads
4| 11646 |13.12.2019 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Вършец и СПА-комплекс АТА се превърнаха в туристически и балнеоложки хит

.
СПА комплес АТА
Град Вършец е в Топ 3 на най-посещаваните балнеоложки центрове в страната. Това показва социологическо проучване на агенция Супервизор. От посетилите града и пребивавали в него повече от едно денонощие над 60 на сто посочват хотелски и спа център АТА като една от забележителностите на града.
 

Според експертите това е голямо признание, тъй като модерния комплекс АТА е само на 10 години, а вече е сред най-популярните туристически обекти.

Славата на АТА не е случайна. Хотелът се намира на място, откъдето се открива невероятна панорама към Стара планина. Гостите на града са привлечени и от невероятно чист и лековит закрит басейн. Температурата на минералната вода е около 38°C и се прилага за лечение на редица заболявания.

 

В комплекса има и открит басейн, който през пролетта и лятото е любимо място за малки и големи. Представете си: плуваш в басейна, излизаш от него и влизаш в сауната, парната баня или джакузито. Повтаряш схемата колкото пъти искаш. След това тренираш във фитнес центъра, който е на метри от басейна.


.
Закритият басейн в комплекс АТА.

 

Оттам отиваш в СПА-центъра, на който могат да завидят много от хотелите в морските и планинските ни курорти.

 

Тук се предлагат супер полезни и разнообразни процедури:

 

- хидроминерални терапии
- класически и лечебни масажи
- козметични процедури за лице
- терапии и ритуали за тяло
- електроестетика за тяло
- реоформящи тялото терапии
- терапии за хармония
- физиотерапевтични процедури
- релакс зона (сауна, минерален басейн, парна баня, фитнес, горещи шезлонги)

 

Гостите на комплекса имат възможност да спортуват, децата им има къде да играят, а посещенията в ресторанта са истинско кулинарно предизвикателство. Предлагат се местни специалитети, както и традиционна българска и европейска кухня.

Вършец и хотел АТА са любимо място за провеждане на конференции и фирмени мероприятия именно заради прекрасната атмосфера, но и заради уюта и перфектното отношение на персонала към гостите. Това наистина прави впечатление и е може би най-въздействащата реклама.

 

Хотелът разполага се класически ресторант с 90 места, лятна градина с 50 места, лоби бар, пиано бар и аква бар, конферентна зала с 50 места и зала за срещи.

Много привлекателни са 3-те луксозни апартамента, 10-те двойни стаи със спални и 30 стаи с две легла.


Апартаментите разполагат с джакузи, климатик, Wi-Fi интернет зона, кабелна телевизия, бар, балкон, телефон и допълнително легло.
Луксозните стаи са със спални и с две легла - климатик, Wi - Fi интернет зона, кабелна телевизия, мини бар, балкон, телефон и допълнително легло.

 

Добрата репутация и популярност на АТА идва най-вече от отзивите на клиентите. Те са тези, които освен, че се наслаждават на всички услуги и комфорта, но са и истинските оценители на качеството, което се предлага от екипа в комплекса.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4836 |13.10.2016 Ремонт на ЕСО налага временни прекъсвания на електрозахранването в общините Берковица и Вършец . 3| 6648 |07.04.2011 Българските домакинства се превърнаха в спестовници . 0| 9455 |30.05.2008 Да потушим стреса и да избягаме от шефа във Вършец
Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads