Реклама / Ads
27| 22102 |24.07.2021 ГЛАСЪТ

Аплодисменти за Валентина, която призна, че Спецпрокуратурата е бухалка

.
Валентина Маджарова
И от самолет личеше, че шефката на Спецпрокуратурата Валентина Маджарова е изпратена в предаването на Георги Любенов по БНТ, за да защити по всякакъв начин и на всяка цена спецпрокуратурата, главния прокурор Иван Гешев и Висшия съдебен съвет. Очевидно скокът от градчето Средец до шеф на СП е достатъчен мотив да се държи като рекламен агент, който хвали кухненските уреди на работодателите си в тв пазар...
 

Маджарова е нова в публичните изяви, но прави опити да е оригинална. И чуваме от самата нея: Спецпрокуратурата е бухалка. Да, ако се има предвид свършеното по телефонните измами, действията срещу организираната престъпност, спецпрокуратурата е бухалка.

А-хаа, тя се шегувала.

 

Този стил е познат. На 24 август 2020 г. нейният ментор, главният прокурор Иван Гешев, заяви пред подчинени, докарани да го покрепят в резиденция Бояна заяви: „Да, мафия сме. Мафия сме, защото внесохме светлина в мрака“…

 

Бухалка сме, мафия сме… Валентина и Иван няма как да знаят, че авторитеттният Юнг е казал доста отдавна, че подсъзнанието е основа на съзнанието.

 

Но Маджарова не спира дотук. На въпрос на Любенов дали не си е купила фабрика на 9 септември, имайки предвид, че тя оглави СП преди месец и нещо, а вече се очертава закриване на тази структура, тя отвръща, че може да се погледне и по друг начин – че продава фабрика на 9 септември. Юнг не стига, ще трябва да се намесят Хол и Фройд...

 

Маджарова бе изпратена да си каже урока и тя го стори: Гешев не е извършил нарушения. ВСС правилно го защитиха. Прокуратурата работи прекрасно. Прокуратурата не е нахлула в президентството, а е допусната вътре, за да си свърши работата. Изнасят се данни от разследвания само когато има голям обществен интерес.

Цветя и рози, както виждаме всички. А Валя гледа в камерата - а-ха да си повярва...

 

И като стана дума за големия обществен интерес, защо прокуратурата не публикува какво е разказал експремиерът Борисов по скандала "Барселонагейт", по който е започнало предварително производство и са му снети показания? Защо, г-жо председател на СП? Защото сте бухалка и Борисов явно ви е по-мил от Румен Радев? Само питам.

 

Сещам се за думите на журналиста Антон Носик: „Живеем в обърнат нагоре с краката свят, в който рибите летят високо, птиците плуват дълбоко, а на оградата някакъв хуй е написал думата тебешир. Всъщност светът с главата надолу е мястото, където колекционери са замесени във въоръжени грабежи, прокурори са в затвора за подкупи, пияни катаджии проверяват шофьори за алкохол, а полицейски шефове умират от свръхдоза в сауна“.

 

Не е задължително Валентина и Иван да схванат написаното - и без това трябва да си стягат багажа.

 

Д-р Димитър Попкутуев

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 7064 |14.04.2021 Добре дошъл в другата България. Онази, в която не успях да дочакам линейката . 55| 45489 |09.12.2020 Част 2: Добре дошли в другата България. Онази, която няма да ви покажат от джипа . 71| 42554 |04.12.2020 Фрог с нова рубрика: Добре дошли в другата България. Онази, която няма да ви покажат от джипа . 55| 14694 |29.10.2020 Г-жо Мустафа, как подкрепяте хем независимите медии, хем властта, която ги убива?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads