Реклама / Ads
38| 19758 |10.05.2021 ГЛАСЪТ

Чуй Харалан и вземи пушката, Джо

.
Харалан Александров
Познавате го, той е чест гост в телевизиите. Пържите си яйца на очи – той се появява и ви обяснява че антропологически закуската ви няма как да се получи. Виждате чекмеджето с откраднатите милиони и подарени златни кюлчета, а той каканиже „това е едно твърдение срещу други, което няма да промени…“.
 

Харалан Александров е човекът, за който говоря. По-известен е от поп изпълнители, писатели, художници, актьори, архитекти, спортни звезди, учени… Той дава оценки. Дава насоки. Прави умозаключения. И ви казва, че са верни, а вие, вие сте идиоти.

Аз пък казвам, че Харалан, на когото някои шеговито казват Храналан, е интелигентен човек,който много обича парите. Обича да е до силните на властта. Обича те да го обичат. Обича да е известен. А най-много обича себе си. Боготвори се и вярва на всяка своя дума. Дори мисълта, че е досадил до смърт на хиляди зрители, слушатели и читатели, той преработва в личната си антропологическа лаборатория и превръща в лична полза. В смисъл, че вие сте безгласен фон, но аз съм главният, който има думата.






Днес Харалан по навик, по традиция или нечие разпореждане цъфна в Нова тв. И зареял дълбокомислен поглед в камерата, заяви, че скандалните разкрития на бизнесмена Светослав Илчовски били просто думи, думи, срещу които от ГЕРБ противопоставили други думи, думи и т.н. и т.н. Тоест, не чакайте нищо сериозно, става дума за пушилка. А всички виждаме, че ГЕРБ и Борисов са ударени от цунами.

Харалан пази отиващата си власт, поради някакви негови причини. Харалан казва, че някои хора смятали Мая Манолова, която оглавява комисията по ревизията, за „лъжкиня“. Проговорилият бизнесмен и той нещо, нали, понеже, обаче…

Какво ще кажеш, Харалане, за защитника на Борисов, гранде бизнесменът Иван Ангелов, собстваник на "Градус", който разкри, че благотворителната акция със самолета до ОАЕ и върнатите оттам фурми, която се оказа търговска сделка, а участието на БЧК театър? А за подарените кюлчета? За видеото със сексуални извращения на арестуван бизнесмен? Просто думички ли са, Харалане?






Харалан го знаем, защото ни го натрапват постоянно. Знаем как му казват някои, за какъв го смятат, но няма да отваряме тази тема. Но питаме: Каква е ползата от Харалан, който твърди, че знае всичко? Как ви се отразява неговото монотонно каканижене, полезно ли е, някакви витамини ли има в него? Маргарин, който замества маслото? Препиване с безалкохолна бира? Иска ви се да го… Вземи пушката, Джо, пееше Джими Хендрикс от сцената на Уудсток – това ли казвате? Вие го казахте. Ние само попитахме.

 

Емил Азар и двама колеги, пожелали анонимност

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 6373 |09.05.2021 Някой да набере 112. Свободата на словото у нас има спешна нужда от спасяване . 51| 12275 |08.05.2021 Хора от ГЕРБ, не бъдете просто кръв за Диктатора-вампир . 10| 14414 |07.05.2021 I am coming and hell is coming with me или покана за ада в пукналата пролет . 35| 16408 |07.05.2021 Борисов и ГЕРБ се оказаха смъртни, за ужас на самите тях. Чакаме наш Ди Пиетро

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads