Реклама / Ads
56| 28931 |20.10.2011 ГЛАСЪТ

Гласуваш за Кадиев – получаваш Трактора. Гор-чи-во...

.
Хаджолов - интелигентният избор на БСП
Всичко вече е убийствено ясно. Кадиев и Хаджолов се събраха. Скритата любовна връзка между върхушката на БСП и Алексей Петров вече е заявена публично. Честито и горчиво.
 
Досега "червеният" кандидат за кмет на София минаваше за „мултак” заради онази статия за гущера, който си къса опашката, която той написа от името на Илия Павлов, но вече е и октоподофил. И ако услугата за Мулти можеше да мине за „детска болест” на развиващия се млад социалист, то сдружаването с Велин Хаджолов си акт на зрял човек, действащ в пълно съзнание. Посланието е очевидно и брутално: „Гласуваш за Кадиев – получаваш Трактора (чрез Хаджолов)”. Приказките за експертност, сигурност и пр. този път няма как да минат. Достатъчен е бегъл поглед из форумите и коментарите в Интернет, за да се разбере, какво е мнението на стотици хора по въпроса. Кадиев не е толкова глупав (вече не е толкова сигурно), за да не си дава сметка за това. Което прави появата на въпросното лице до кандидата на социалистите прекалено знакова. Зловещо знакова.

 

Сигурно малцина си спомнят името на германския политик Филип Йенингер. Той всъщност е известен не толкова с някакви успехи, колкото с колосалния си провал. Бил е министър в правителството на Хелмут Кол, а през 1984 г. става председател на германския парламен – Бундестаг. Та този семпъл политик и почти незабележим човек се прочува с възпоменателната си реч по повод 50-годишнината от Ноемврийският погром в Германия през 1938 г., известен още като „Кристална нощ”. Става дума за масовата антиеврейска истерия - черешката в тортата на фашизма. В речта си Йенингер се опитал да обясни, защо някога германците са били така прехласнати по Хитлер и националсоциализма, но се получава нещо като амнистия за насилниците от онази кървава нощ. Освиркан е от повечето депутати, а медиите вдигат такъв шум, че два дни след нелепата си ораторска изява Филип Йенингер подава оставка.


При управлението на Кадиев-Хаджолов в столичните паркове ще настъпи спокойствие и любов...

 

С включването на Хаджолов, бивш шеф на силовото звено в ДАНС, наречено ОСА, Георги Кадиев ни изпраща същото послание, което някога Йенингер за "Кристалната нощ". Каквото и да обяснява оттук насетне, съмненията, че приема мракобесните действия на ДАНС от периода на зловещата разработка „Галерия”, ще си останат като печат на челото му.

Сравнението е крайно само на пръв поглед. Силоваците от ОСА са разпуснати през 2009 година, а Хаджолов освободен от Държавната агенция „Национална сигурност” именно защото олицетворяват репресивен модел, наподобяващ Гестапо и сталинските тайни служби. Самият Хаджолов се прочу като „дясната ръка” на Алексей Петров, който пък от съветник в ДАНС с неограничени пълномощия се „преквалифицира” в обвиняем по делото „Октопод” и... кандидат за президент. Чудно бъдеще очаква родината, ако Трактора седне в креслото на „Дондуков” 2, а Хаджолов стане зам.- кмет на столицата. Слабо утешение е, че нито един нормален гласоподавател не би допуснал това. Достатъчно ужасно е, че въобще допускаме да ни се пробутва подобно нещо.

 

През 2010 г. той е привлечен от Яне Янев като експерт в РЗС. По-късно обаче Яне се освободждава от услугите му, според някои, защото осъзнал с какъв човек си има работа. Яне разбра, но ръководството на БСП - не.

През юли 2009 г. лидерът на столичната организация на БСП Румен Овчаров по време на партийно заседание заявява, че РЗС е продукт на „политическото генно инженерство” на Столетницата.  Едва ли някой обаче се съмнява, че е възможно силовака Хаджолов да се окаже в екипа на Кадиев без одобрението (предложението) на Овчаров. И на Сергей Станишев, разбира се. Което недвусмислено показва топлите връзки на Овчаров и Станишев със самия Алексей Петров. Възможно е Хаджолов да е наложен и директно от Трактора, заради тежки обвързаности или страх от компромати, което прави нещата още по-смрадливи. Колкото до качествата, морала и уменията на Хаджолов, всеки може да влезе в сайта за сайта за бойни изкуства daobg.com и да научи какво мислят за него тези, които го познават отблизо.

Вече е ясно, че ако този тандем влезе в общината, сигурността на столичани и гостите на столицата ще премине в ръцете на силовите структури на Трактора. Избирателите трябва да имат предвид това, когато тръгнат към урните. 

А всъщност може да става дума просто за истинска мъжка дружба и изпепеляваща любов. БСП и Трактора - колко трогателно. както се изрази един форумец: "Като се обичат - нека се вземат". Гор-чи-во, гор-чи-во...

 

 

Димитър Стоянов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 67| 24012 |19.10.2011 Свалете „Веселия Роджър” от президентството! . 39| 24392 |17.10.2011 Четвърти километър . 47| 19914 |16.10.2011 Заеко, бягай * . 86| 20765 |15.10.2011 След флашки и взривове често идва смъртта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads