Реклама / Ads
16| 16806 |02.08.2018 ГЛАСЪТ

Жокера разсмя ли ви с Иванчева?!

.
Жокера
Само Суперзлодей може да нареди бившата кметица Десислава Иванчева да бъде окована с вериги като масов убиец и влачена към болничната стая. Гнусните кадри са доказателство, че суперстрашилището от филмите за Батман-Жокера е жив.
 

.
Oкованата Иванчева влиза в болницата

 

Той е тук и се е впил високо във властта. Може да се гаври и да унижава всеки от нас. Може да устройва строховити спектакли, надявайки се публиката да го аплодира. Нормално е да се пита човек КОЙ е Жокера? Отговорът е в уравнение с едно неизвестно. Достатъчно е само да се разгледат кадите с ареста на Иванчева в центъра на София и да се види кой се кефи от това. Иначе представят Жокера като егоистичен, себелюбив мъж, който използва по-слабите като играчка за забавление. Прави злодеяния, за да привлече внимание. В миналото си, забележете, е бил обикновен бедняк.

 

Някой от нашите управници, магистрати или чиновници явно е решил да играе ролята на Жокера дори по-успешно от покойния вече актьор Хийт Леджър. Вярно е, че играта му го направи велик, но сърцето му не издържа на злото. Нашият злодей, обаче ще се окаже доста по- корав.

 

По време на революцята в Иран и идването на муджахидините на власт леки жени бяха събрани на един стадион. Били над стотина. Толкова като брой мъже запретнаха ръкави и започнаха здраво да ги налагат с тояги. Не биеха за наказание. Биеха до смърт. Възгласи на радост се разнасяха при всяка издъхнала душа. Зверството се предаваше по телевизията, за да видят всички - за назидание, за страх. Ужасът не свърши за ден, защото някои от жените се оказаха доста "упорити". Затова и тв "шоуто" продължи 3-4 дни, от сутрин до вечер.

 

Българският Злодей все още не ни е предложил този спектакъл. Но нищо чудно скоро да ни го устрои. Десислава Иванчева влезе поне жива в болницата.  Но да видим как ще излезе, защото не медиците имат думата.  Казват, че Жокера мечтаел да стане комик, за да кара хората да се усмихват. И при всеки неуспешен опит ставал все по-зъл. Нещо май не ви е весело, нали? Е, значи лошо ни се пише! Ще ни бият докато почнем да се смеем...

 

Невена Миткова

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7477 |01.08.2018 Прилики и разлики между пожарите в Райхстага и „Царските конюшни“ . 12| 21620 |30.07.2018 Примитивът, мунчото на МВР стефан балабанов се възбудил и дава акъл . 33| 17787 |29.07.2018 БСП да кажат, защо плачат за петолъчката, а се гордеят с къща в Калифорния . 16| 23175 |24.07.2018 Войната срещу Пеевски е тежка, но победата - сладка. Лопедиум-ът свърши

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads