Реклама / Ads
71| 12867 |12.10.2022 ГЛАСЪТ

Недраги хаджипенчовци, обадете се на убиеца в Кремъл да спре войната, стига сте грачили за мир!

.
Писна ми. В дългата си практика като журналист съм видял и слушал всякакви нелепости от политици. Чул съм и някои умни неща – много рядко. От месеци някакви платени или идиотизирани екземпляри обикалят медиите и набиват в главите на читатели, зрители и слушатели тезата за постигане на мир в Украйна.
 

Залепили си по една маслинова клонка на челата, повтарят като папагали, че не трябва да се помага на Киев с оръжие и техника, за да се постигнел мир. Затова и България не дава нищо, защото, видите ли, такива били националните интереси. По-голяма глупост не може да се измисли.

 

Русия нападна вероломно Украйна. Путин изпраща един след друг най-прочутите със зверствата си генерали да оглавяват войските му. Сътвориха ад: сриване на градове, избиване на мирно население, масови разстрели, изнасилвания… Сигурно пропускам много неща от списъка на зверствата.

 

Днес, сряда, някакъв полковник, професор, пилот от Военната академия по БНР зове в НАТО да започнели да говорят за мир, а не как да помагат на украинците. Не Путин, който започна цялата тази кървава свинщина, а другите да обсъждат мир. Това наистина е нахалството на годината!






Същото малоумие блика от още цяла редичка пропутински коментатори.

 

Добре, миротворци такива, защо не се обадите на Путин в Кремъл и не му кажете той да спре мръсната война, която започна, да изтегли войските и да подпише мир? Защо освобождавате агресора от отговорността за зверствата, които е извършил и продължава да върши? Защо настоявате жертвата да моли за мир сатрапа, който напира да я заличи от лицето на земята? Ум имате ли? А сърце? За морал не питам.

 

За вас руските войски, които воюваха в две войни в Афганистан бяха герои. Герои бяха и руснаците, които воюваха срещу чеченците. Ордени се раздадоха и на тези, които убиваха в Грузия и още държат част от нейната територия окупирана. Герои, според вас, са и руските военни, които сринаха град Алепо в Сирия. До основи го срина същият генерал, който сега е пратен да смаже украинците. "Армагедон" са го кръстили самите руски военни...

 

Знам, знам, а американците какво правеха в Ирак и Югославия, - ще скочите. Но нали твърдите, че онзи в Кремъл е миротворец и велик ръководител, а се нареди до Хитлер.

 

Сега си представете, че нашата България е жертва на агресия. Нашите домове горят, нашите деца и братя се бия на фронта, а нашественикът граби и насилва жените, сестрите и дъщерите ни. Случвало се е, но сте го чели само в книжките и сте се възхищавали на онези българи, които не са търпели това и са се били като лъвове да защитават страната и рода си. Те положиха кости, за да ни има въобще днес на картата. Те извоюваха свободата ни, а не ни е поднесена на тепсия, както твърдите вие.






Пет пари не струвате. Такива като вас Дякона, Караджата и Бенковски щяха да направят с една глава по-ниски!

 

То бива, бива слагачество, но вашето отдавна се родее с това на Иванчо Хаджипенчович. На онези, дето са носили фесове и са превивали гръб пред пашите и султана, внуците днес са нахлупили будьоновки и лъскат ботушите на Путин. Слугинажа е в гените и ДНК-то ви.

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 13728 |11.10.2022 Никой не уронва престижа Ви, господин Гешев. Вие просто нямате такъв . 12| 17182 |11.10.2022 Взривихме Кримския мост, защо да не гръмнем и Путин? Зловещите руски експерименти с България . 32| 12667 |10.10.2022 Дали ГРУ не гръмна Кримския мост? Българските медийни папагали обаче цитират само Кремъл . 14| 13653 |08.10.2022 Някой да каже на Радев, че у нас липсва законност, не ”масов спорт”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads