Реклама / Ads
27| 20026 |19.01.2021 ГЛАСЪТ

Тя не иска, но се налага. Изневерите на Фандъкова

.
Тя изглежда недостъпна...
Наглостта е най-лошата човешка болест. Ако прибавите и лицемерието – става нелечима. Думите са на Еврипид и се предполага, че ги е изрекъл по повод известния актьор по онова време Сефисофон, който не стига, че спял в къщата му, но спял и с жена му… Сократ отначало се подигравал на Еврипид, но по едно време му казал, че прелюбодейците са нагли и няма да спрат, затова трябва да ги изрита на улицата.
 

Жителите на столицата би могло да се каже образно, са в брачни отношения с управата на града и връзката им е узаконена чрез избори. Фандъкова обаче нагло изневерява на партньора с фирми, близки на Борисов, хора от властта и пр. Дашна е, както се казва.






Чуйте я само: "Мен ако питате, по-голяма част от строителните фирми не бива да работят повече в София - ако започнем да изброяваме проблемните строителства, ще видите, че там работят различни фирми. Но ние не избираме фирмите просто така, длъжни сме да спазваме закона за обществените поръчки". 

 

Милата, тя не искала да си ляга с тях, ама като е такъв законът... И го заявява по БНТ без да й мигне окото. Дори се надява зрителите да си кажат: Ах, колко е откровено това Данче! Само че Данчето е кмет от 2009 г., а чак през 2021 се сеща, че повечето строителни фирми източват софийския бюджет с нефелни строежи и ремонти.






Че това изказване е триумф на наглостта и лицемерието, сочат множество факти. Въпросните фирми в повечето случаи са близки до властта и най-вече до премиера Борисов. Именно от „Дондуков“ 1 се спускат тези, които трябва да спечелят обществените поръчки. Ако нещо в тази процедура не е както трябва, Фандъкова е имала един милион пъти въможност да оправи нещата чрез парламентарната група на ГЕРБ и най-вече чрез Винету. Ако го е правила, но не се е получавало, да го каже публично, да си вземе шапката и айде на село. Но тя си трае 11 години и изведнъж проглежда. Това е 100% наглост. Правейки са на многострадалната Геновева пред БНТ тя допълва и 100 процента лицемерие.

 

Прав е Сократ - тя ще мърсува, с когото й падне или и наредят, докато търпим. Трябва просто да я изритаме, иначе изневерите й ще продължат, а столичани ще ходят с рога като на елен лопатар...  

 

Емил Азар

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 19963 |18.01.2021 Успехите на Борисов - голямо плюскане и лъжи. Фактите . 43| 20779 |15.01.2021 Боцни ме тук, и тук, и тук... Или Ковид аутодафе . 26| 13822 |15.01.2021 Пълненето на дупки като човешка потребност. Честит ден на дупките . 56| 18182 |14.01.2021 Мамка му и прасе, др. Борисов, кажи си за келявото укрепване към Рилския манастир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads