Реклама / Ads
6| 16848 |18.10.2018 ИНТЕРВЮ

А. Арангелов от ”Възраждане” за Фрог: Разпадането на ”Патриотите” - плъховете напускат кораба!

.
Назряват извънредни парламентарни избори. Т.н. ”патриоти” предадоха доверието на избирателите си.Без парите на КТБ Бареков е нула, каквато нула е и ”Атака”. Това каза за Фрог нюз Александър Арангелов от движение ”Възраждане”
 

- Г-н Арангелов, как ще коментирате набиращият скорст скандал в Обединените патриоти между лидерът на "Атака" Волен Сидеров и този на НФСБ Валери Симеонов

 

- Очевидно правителството на ОПГ не може да продължи да управлява и назряват извънредни парламентарни избори. Т. нар „патриоти” предадоха доверието на избирателите си и осребриха участието във властта. Въпреки че имаха всички властови лостове, имаха двама вицепремиери, единият „силов”, те не изпълниха нищо от предизборните си програми.

 

Особено жалко беше поведението на "Атака", които продадоха своята кота от местата в правителството на... ДПС!

 

Но края на правителството идва и идва време участниците в управлението да „платят сметката”

 

- И все пак няма ли някакъв шанс Сидеров и Симеонов пак да се прегърнат и да продължат да управляват заедно с ГЕРБ?


- Ритането по кокалчетата между довчерашните съдружници е следствие на инфантилното им желание да избегнат последствията от поведението си. По детски се опитват да излъжат избирателите си че „не са яли от бонбоните”, че не са били там, че не са участвали в управлението, че не са отговорни за резултатите от това управление. Обвинението на Сидеров към кума му че е соросоид, е нелепо, по-вярното е, че е сребролюбец, но такива са и агент Иван (Каракачанов), както и самият Сидеров.

 

- Навярно поради този конфликт Сидеров сключи съюз с Николай Бареков и не без гордост се нарекоха консерватори?

 

- Коалиция Бареков-Сидеров е поредното безпринципно ялово обединение на два политически проекта, отдавна подминали апогея си и осъдени съвсем скоро да се оттекат в канализацията на историята.

 

Без парите на КТБ Бареков е нула, каквато нула е и Атака, след като Сидеров положи доста усилия да я занули в идейно отношение. Категорично и двата проекта не са в състояние да привлекат каквато и да било електорална подкрепа.

 

Сборът от две нули прави нула, най много да направи две нули една до друга. Те са нули и в идейно отношение и като доверие към личностите на лидерите.

 

- Предстоят избори за европейски парламент. Сидеров и Бареков точат зъби и за него? Могат ли да спечелят поне едно депутатско място?


- Единственият им шанс да се доберат до някакви избираеми длъжности в националния или европейския парламент – то е ако са събрали достатъчно пари за да купят гласове от гетата и ако Цветан Цветанов им позволи да го направят.

 

Въпросите зададе: Красен Бучков

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 22068 |09.10.2018 Бивш шеф на ДАНС пред Фрог: Светлозар Лазаров трябваше да бъде уволнен заради подправени документи . 24| 35754 |25.09.2018 Осман Октай пред Фрог: Американският посланик е питал за две неща Ахмед Доган . 4| 8779 |17.07.2018 Валери Григоров пред Фрог: Отговорност за чумата трябва да носи гранична полиция . 7| 8296 |09.07.2018 Пещерен водолаз пред Фрог: Държавата не прави нищо, за да имаме спасители като тези в Тайланд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads