Реклама / Ads
0| 23503 |31.12.2015 ИНТЕРВЮ

С. Дончева: Всеки месец след октомври 2016 г. е подарен

.
Силва Дончева
През 2016 г. ще започне бавно да се нагнетява напрежение в чисто политически план, заявява в интервю за Фрогнюз астроложката Силва Дончева.
 

интервю на Ана Кочева


- Силва, оправдаха ли се астрологичните прогнози за България за 2015 г.? Имаше ли изненади?


- През 2015 г. нямаше особени изненади в чисто политически и икономически план. Прогнозите бяха за една външно стабилна година, в която да няма промяна на властта, както и за доста проблеми в икономиката и засилваща се бедност. Годината си беше точно такава.  Прогнозата, че положението в Европа ще продължи да бъде напрегнато и с все повече проблеми, поради напредващия квадрат на Уран и Плутон също се сбъднаха.

 

- В този смисъл  какво да очакваме през следващата година? Напоследък ни заливат  фрази за „стабилност“. Артикулирани са постоянно от управляващите, но хората не я усещат. Стабилна или отново противоречива ще е следващата година във вътрешнополитически план.


- Както съм писала неведнъж през 2016 г. ще започне бавно да се нагнетява напрежение в чисто политически план. На няколко етапа, след май 2016 (повече протести и проблеми в енергетиката), и след септември - октомври 2016 г. (нарастващо социално противопоставяне, конфликти и скандали). Положението ще е все по-неспокойно. Затова възможните промени са в края на 2016 г. или през 2017 г. През 2017 г. това ще е неизбежно и в този смисъл ще има предсрочни парламентарни избори и всеки месец след октомври 2016  г. е подарен. Стабилността е външна, на практика тя се държи от външни фактори, защото като цяло българската политика се определя изцяло отвън.  Ние не решаваме нищо сами, движейки се доста нестабилно между американските, европейските и руските интереси. Затова най-деликатната част е външната, а не вътрешната политика. Така дори да има недоволство от някакви вътрешни проблеми (цени, безработица, здравеопазване), то пак ще е инспирирано от външен фактор. Същевременно пак от пролетта и лятото на 2016 г. ще има нов съюз или договор между политически формирования. Това е период и на евентуални нови проекти в областта на енергетиката с положителен знак. Това е нова ситуация и относно отношенията с Русия. Тази нова тенденция ще се чувства особено осезателно след март 2016 г. и ще продължи активно и през 2017 г. В този смисъл ситуацията е по-скоро оптимистична. Въпреки това социалното напрежение ще нараства, защото това ще се отрази по-скоро на стратегическите , а не толкова на конкретните житейски планове на хората. От друга страна правителството е добре да преценява по-детайлно отношенията си с Русия, защото много изненади и възможности за обрати ще дойдат именно оттам. Дори случващото се в момента с ДПС, което навлиза в лоша низходяща спирала и което ние  сме отразили при едно от предишните интервюта преди две години във Фрог нюз, е ситуация, която идва чрез намеса отвън, от Москва. В този смисъл е добре да се помни, че и другите сътресения, които се очакват от пролетта и есента на 2016 г. ще идват от Североизток.

 

- Очакват ни президентски избори. Ще има ли нови играчи на президентския стол? Имам предвид такива, които биха застрашили хегемонията на ГЕРБ?


- През октомври 2016 г. може би и във връзка с прозидентските избори ще има доста напрежение и компромати. Нека кандидатите за президент да бъдат издигнати, за да се преценят хороскопите им при наличие на данни за час на раждане и тогава ще можем да ги коментираме. Личният имидж на Бойко Борисов ще бъде висок, поне до октомври – ноември 2016 г. След този период той трябва да внимава, защото му предстоят доста изпитания, независимо от поста, който ще заема. Той трудно ще удържи статуквото. Съветът, съобразно астрологимческите конфигурации е към повече гъвкавост и нови партньорства и съюзи през втората половина на годината. Старите партньори си отиват неизбежно.

 

- Ти беше изчислила, че Хороскопът на ИДИЛ е твърде обезпокоителен. Какви проекции има той върху нашия регион, респективно върху Европа? Т.е застрашени и са християнските ценности, ще има ли нови атентати и жертви?


- Що се отнася до Ислямска държава хороскопът на този търговски проект (вижте повече тук https://silvaantonydon.blog.bg/tq-i-toi/2015/11/14/pluton-kliuchova-planeta-i-za-isliamska-dyrjava.1406943) е с конфигурация  кръст от небесни тела; Слънце, Марс Уран и Плутон. Това  е символ на унищожение, на смърт; нея ще я унищожат и тя ще унищожава. Проблемът  е, че напрежението в региона, както и в Европа няма да спре и ще се разраства към нови държави. Когато проектът Ислямска държава се изчерпи ще дойде друг и спокойствие няма да има. През следващата година В България ще  е по-спокойно относно бежанския поток, както и относно евентуални нападения и атентати. Това обаче няма да важи за Европа. Натискът върху западните държави няма да спре и през пролетта на 2016 г. се очаква голямо напрежение и нова бежанска вълна. Ситуацията и в Турция ще е крайно неспокойна, което е видимо и по-доста проблемния хороскоп на Реджеп Ердоган и който вероятно няма да остане на власт. Пред себе си той има трудни и объркани дни. Това важи и за Турция като цяло. Християнските ценности те са в основата на просперитета на тази цивилизация. Това трудно се разбира, защото не се свързва едното с другото, но мисленето винаги предхожда дейстивето, а мисленето на европееца е християнско, независимо дали  той вече го осъзнава. В момента, когато това се подмени ще си отиде и този тип мислене  и съответнотози тип цивилизация.  От друга страна, самото християнство не може да си отиде, то взема други форми, след като настоящите са се изчерпили. От 100 години в България се ражда вълната на новото християнство. И от нас зависи до някаква степен как ще се движи света, защото новите идеи за посяти тук,чрез Словото на Учителя. В момента те нарастват и в някой предстоящ  момент  ще дадат плод. Това е неизбежно, защото преди две хиляди години на планетата вастта се смени и Христос е Този, който управлява оттогава: Даде ми се всяка власт на Небето и земята“. И тъй като за Бог 1000 година са един ден за живота на нашите души, то промяната на практика се е случила  преди два дена. Затова е  тази страшна битка. Това означава и че всеки трябва да избере на чия страна ще бъде, на старото или на новото, на Любовта към Бога и ближния,т.е на страната на Христос или на разделението и смъртта. Така, че тази вълна на агресия от Изток може да се разглежда и като сътресение на старото, като събуждане и преоценка на нещата, от една страна и като кармична разплата, от друга. Ситуацията е многослойна, но и драматична. Нужно е да се събудим.

 

- Коя ще е най-късметлийската зодия, респективно най-злочестата зодия през следващата високосна година? И понеже споменах високосна, това оказва ли влияние върху цялостната конфигурация на знаците по някакъв начин?


- Най-проблемните зодии през следващата година са родените между 1 и 10 март под знака на Риби, родените между 1 и 10 юни по знака на Близнаци, родените между 1 и 10 септември под знака на Дева, родените между 1 и 10 декември под знака на Стрелец. Трябва да внимават и родените между 5 и 15 април под знака на Овен, родените между 5 и 15 юли под знака на Рак, родените между 5 и 15 октомври под знака на Везни, родените между 5 и 15 януари под знака на Козирог. Най-добре ще се чувстват представителите на зодия Лъв и зодия Водолей, особено през втората половина на годината. Високосната година означава, че навлизането на Слънцето в зодиакалните знаци след месец февруари ще става с един ден по-късно.

 

- Посъветвай читателите ни накрая как биха могли (в болест, но и в здраве, т.е. превантивно) да си помагат сами с Вербална хомеопатия? Не случайно поставям този въпрос, тъй като ти си създала този метод за приготвяне на хомеопатични лекарства.


- Да, Вербалната хомеопатия, това е един лесен и безплатен начин да си направим сами хомеопатични  лекарства в рамките на няколко секунди. Например,  ако се контузим или нараним, достатъчно е да кажем на една чаша с вода ясно и високо Арника монтана 200С и да я пием през 4-5 минути и болката ще премине много по-бързо и няма да има кръвонасядания. Разбира се това трябва да стане до 3-4 минута от нараняването. Можем по същия начин при първи симптоми на грип да си направим вербално комплекс за грип, който е 1.Gelsemium semprеvirens 200C- Гелсемиум семпрeвиренс 200С 2.Belladonna 200C - Беладонна 200С  3. Aconitum napellus 200C - Аконитум напелус 200С 4. Rhus toxicodendron 200C -Рус-токсикодендрон 200С 5. Bryonia alba 200C -Бриония алба 200С 6. Phytolacca  decandra  200C- Фитолака декандра 200С 7. Hepar sulfur 200C  - Хепар сулфур 200С 8. China rubra 200C - Хина рубра 200С 9. Influenzinum 200C - Инфлуензинум 200С 10. Nux vomica 200C - Нукс вомика 200С. Този комплекс може да се пие и превантивно, ако човек е бил на място, където предполага повече болни хора.

Може би всеки е добре да приема хомеопатия, направена по този начин чисто превантивно срещу всякакъв вид стрес  и емоционално неразположение. Това са препарати като Игнация амара 10М, Арсеникум албум 10М,  Рус токсикодендрон 10М, Аконитум напелус 10М. Колкото  и да е странно, комплексът за грип е също силно противосресиращ, което означва, че податливостта към настинки и грип е точно при хората, които са най-силно притеснени и стресирани.

Всичко това обаче е описано по-подробно в книгата ми „Вербална хомеопатия“, както и в доста публикации в интернет, както и на www.homeoverb.com и в клипове и телевизионни предавания в канала ми homeoverb  в youtube.com.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 57| 19356 |29.12.2014 Силва Дончева: Политически трусове през януари, юли и август . 104| 20867 |07.10.2014 А. Тодоров: Извънредните парламентарни избори са след няколко месеца . 27| 32665 |02.06.2014 Силва Дончева: Човек може сам да си въздейства-невидимо, но мощно . 36| 34221 |30.12.2013 Силва Дончева: Прогнозите за 2014-та са много страшни
Реклама / Ads