Реклама / Ads
3| 3194 |21.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

ЛЕВИЦАТА! няма да се коалира нито с корумпираното статукво, нито с партиите, въвличащи България във война

.
Според Мая Манолова от „ЛЕВИЦАТА!", хората са наясно, че тези, които са ги излъгали през октомври, ще ги излъжат отново - тези, които са обещавали повишаване на доходите и битка с корупцията, крали са години наред, ще го направят отново. Българските граждани заслужават стабилно и защитаващо техните интереси правителство, а не политици, които по време на предизборна кампания се сещат, че трябва да бъде наложен таван на цените на основни храни.
 

За закъснялата мярка Мая Манолова обвини председателката на БСП, която седем месеца беше икономически вицепремиер, но въпреки задълбочаващата се криза, не внесе такова предложение в парламента.

 

Тя добави в ефира на Нова телевизия, че работещите хора, младите, пенсионерите, уязвимите, хората с увреждания имат нужда от свои силни застъпници в парламента. „ЛЕВИЦАТА!" е обединила силни и компетенти личности, които са доказали, че активно работят в интерес на българските граждани, винаги са отстоявали правата им и няма да влязат в задкулисни договорки, като подчерта, че силата на „ЛЕВИЦАТА!" е в принципността.

 

Основен приоритет на коалицията е незабавното повишаване на доходите на работещите хора, затова настояват увеличаването на минималната работна заплата да бъде заложено още в новия бюджет, който предстои да бъде приет. Минималната работна заплата трябва да е съобразена с издръжката на живот, а не да е половината от средната заплата, поясни Мая Манолова. „ЛЕВИЦАТА!" активно подкрепя българските производители и настоява и за приоритетно предоговаряне на Плана за възстановяване и устойчивост.

 

От „ЛЕВИЦАТА!" са категорични, че при никакви обстоятелства няма да влизат в колаборация с партии на корупционното статукво, хартиени коалици и коалиции на войната и неведнъж е заявявала своята позиция срещу износа на оръжие и въвличането на България във война. От коалицията биха подкрепили само мнозинство, което да управлява в интерес на България и на обикновените хора. „ЛЕВИЦАТА!" се надява да има правителство, което да защитава единствено българския национален интерес, а не да служи на чужди посолства, както и да настоява пред европейските институции за мирни преговори и мирно разрешаване на военния конфликт.

 

Мая Манолова обобщи част от основните разлики, които отличават коалицията от БСП. Една от тях е унищожителната за БСП война с президента Радев, като посочи, че това е единствената работеща и стабилна институция в България в момента. Тя добави, че „ЛЕВИЦАТА!" не би се колаборирала с корупционното статукво, за разлика от БСП, които изпълниха поръчката на хартиената коалиция за връщане на манипулациите в изборите.

„БСП загуби над 700 000 гласа. Партията отслабва заради предателството и дезертьорството от проблемите на левите хора. Ръководството на БСП приватизира партията и я превърна в еднолично дружество, не се занимава с проблемите на хората, а се впуска в измислени войни и измислени врагове. Левите хора не са феодално владение на никоя партия. Ние мечтаем за обединение на лявото, защото това е единствения мачин да станем отново водеща политическа сила.", каза Мая Манолова.

 

Тя предупреди и за опасността мафията да си върне контрола върху държавата чрез партиите на статуквото. Именно затова „ЛЕВИЦАТА!" си е поставила за цел да спира всеки опит партиите на статуквото да управляват безпринципно като посочи, че там няма добри герои.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3146 |21.03.2023 Георги Първанов в Бургас: Фундаменталната работа на „ЛЕВИЦАТА!“ е насочена към възстановяване на държавността и диалога между институциите . 1| 3012 |20.03.2023 След среща на „ЛЕВИЦАТА!“ с организациите на хората с увреждания: Общи позиции и естествено партньорство . 2| 3240 |20.03.2023 „Левицата!“ предлага обвързване на евросубсидиите с единица произведена земеделска продукция . 2| 2975 |19.03.2023 България няма нужда от спасител, има нужда от всички нас

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads