Реклама / Ads
1| 3180 |19.03.2023 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2023

Президентът Георги Първанов в Радомир: „ЛЕВИЦАТА!“ ще върне ролята на държавата

.
Ние от „ЛЕВИЦАТА!“ имаме силни идеи. Прави чест на екипите, които представиха една работеща програма, много по-добра от онова, което дават всички други. Най-важното е, че „ЛЕВИЦАТА!“ ще върне ролята на държавата. Ще възстанови държавността.“ Това каза президентът /2002-2012 г./ Георги Първанов на среща с избиратели в Радомир.
 

Георги Първанов подчерта, че държавата трябва да инвестира в образованието и здравеопазването. „Без образование ние нямаме перспектива като нация. И се чудим после защо нашите млади хора, нашите деца и внуци, бягат в чужбина. Не може да ги задържим с административни средства. Ние трябва да им дадем шанс те да видят, че в България имат хоризонт, че могат да работят нещо, което наистина ще им дава сигурност за днешния и утрешния ден. Това е решението. Нищо друго“, добави още Георги Първанов.

 

На среща с обществеността на Радомир бяха представени кандидатите за народни представители от коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ за 14 МИР Перник. За акцентите от програмата за управление на коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ говори водачът Петър Първанов. Той акцентира върху социалната политика, трудовите доходи, високите цени на стоките и възможните начини за пресичане на спекулата. Според него политикът е нужно да бъде земен, с воля да работи за интереса на България и без да е изкушен да слугува на този или онзи. „ЛЕВИЦАТА!“ в следващия парламент няма да бъде социален коректив в дясно правителство, а ще предложи радикална промяна чрез възстановяване на институциите, на социално справедливо и солидарно общество, допълни водачът на листата Петър Първанов. Адвокат Силвия Иванова, като домакин на срещата говори за неотложната промяна в съдебната власт и стриктното спазване на върховенството на закона, като заложен приоритет на коалицията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6591 |19.03.2023 Защо от европейската партия, в която членува ДПС, призовават да се гласува за ПП и ДБ? . 1| 3097 |18.03.2023 „ЛЕВИЦАТА!“ ще подготви и внесе законопроекти, които да разрешат проблемите на най-малките предприемачи и производители . 5| 3798 |18.03.2023 От сърцето на Европа: „Най-краткият път на България към Шенген е бюлетина №12“ /видео/ . 0| 3530 |18.03.2023 Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ с № 14 е решение на проблема

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads