Реклама / Ads
0| 9575 |13.02.2011 АРТ ДЖУНГЛА

2 in 1 за любовта - Стефания Колева и Димитър Павлов

.
Авторите Източник: Булфото
"Любовни упражнения" сътвориха популярни лица в общественото пространство. Сред тях има писатели, поети, телевизионни и радио водещи, артисти, психотерапевт, студентка - Юлиан Вергов, Ники Кънчев, Георги Тошев, Теньо Гогов, Миролюба Бенатова, Миа Сантова, Любен Дилов-син и др.
 

Всеки от тях е пресъздал любовта така както я е почувствал, видял, изживял. Авторът на сборника е Ваня Щерева. На премиерата определи компанията като нарече клас от смислени хора и поясни, че ги харесва всички до един. Можете да надникнете в съзнанието им, да прочетете историите им и да ги съпреживеете. Някой от тях са лични, други измислени , но всички са за любовта.

Frognews.bg попита двама от учениците в този неповторим клас Стефания Колева и Димитър Павлов за любовта и написаните страници.


Стефания Колева и Юлиан Вергов

Тя – актриса. Стефания Колева е позната от театралната сцена и малкия екран. Родена е на 29 юли 1973 г. в София. Завършила е НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов", специалност „Актьорско майсторство” в класа на проф. Стефан Данаилов.


Димитър Павлов

Той- водещ. Митко Павлов също е завършил НАТФИЗ, специалност „Публична реч“. Водил е предавания и в радио и в телевизионния ефир. Като най-отличителните му изяви са като водещ на „10-те най“, „Форт Боаяр“ и „Това го знае всяко хлапе“, също така е водил сутрешния блок по „Ретро радио”.

- Какво е за вас любовта?

Стефания Колева: - Тя е всичко. Не съм се замисляла в детайли какво е точно тя.

Димитър Павлов: - Не знам...много приятно чувство, което колкото по-дълго продължи толкова по-добре. Със сигурност любовта се изменя, ако стане по-силна толкова по-добре, ако отслабне и изчезне е доста кофти.

- По-лесно е да се изиграе една любов на сцената или да се разкаже?

С. К. : Това е много трудно, защото писането е самостоятелен акт и не се нарушава душевното ти спокойствие и в този смисъл ти дава равновесие и сила да пишеш. Уединението ти дава сила по някакъв начин да го пресъздадеш на листа, докато на сцената има хора, които притежават различни усещане и е доста по-трудно да вникнеш в ролята.

-Трудно ли е да се опише една любов?

Д.П. : Не е трудно, стига човек да има желание. Любовта си има име, има си и физиономия, зависи кой как е оценява и как иска да я пресъздаде.

- Любовта има ли срок на годност?

С.К. - Тя е навсякъде и във всяко изживяване - любовта към дете, определен човек, професия – тя е всичко. Естествено тя се променя, не е толкова силна както в началото и е изключително трудно да се роди и да се запази, защото се случва рядко.

Д.П. – Аз, честно казано, нямам идея и не мога да го кажа токова нещо, явно всичко зависи от човека.

- Преживени ли са описаните от вас истории в тази книгата ?

С.К. – Моята е измислена, родена от съзнанието ми.

Д.П. – Разказал съм една случка, която е минала покрай мен, а аз просто съм я взел.  Наблюдател съм на тази история.

Frognews.bg пожелава на своите читатели светла, споделена любов!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6255 |03.09.2010 Филм от Иран грабна приза на "Любовта е лудост" . 1| 7388 |27.08.2010 И пак "Любовта е лудост" . 1| 6967 |01.10.2009 История за любовта и самотата тръгва в Сълза и смях . 0| 5727 |18.08.2009 Любовта е лудост за 17-ти път във Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads