Реклама / Ads
12| 10877 |07.04.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Блогърска книга става абсолютен хит

.
От 8 април т.г. по книжарниците ще се появи първата книга на Мила МикОф –автор на най –популярния сред младите хора блог – “Urban Jungle”.
 

Книгата е базирана на блога на Milla MicOff, която е само на 22 години, но вече е един от най- четените млади автори в мрежата, има и свой фен - клуб. Според неговите членове, в нета вече е налице urbanjungle - мания. Само за 20 дни са регистрирани близо 4 000 влизания, а това е сериозна статистика за млад и нерекламиран досега автор, смятат издателите.

„Urban Jungle” всъщност е дневникът на едно българско момиче, което мечтае, задава си въпроси, търси отговори…така, както всеки човек. Това е светът на една добре образована млада жена, която говори няколко езика, интересува се от изкуство, мода, обича да пътува и да опознава света. Но любимото й занимание е да изучава хората, да разнищва човешките взаимоотношения, особено в „градската джунгла” на София. Нейната книга не се вписва в стандартите и затова се очаква да бъде любопитна за широк кръг читатели, смятат издателите. „Освен класен екземпляр в градската джунгла, Мила е оперна певица. А те пеят без микрофон – “mic” is “off”. Освен че така пее, тя така и пише – няма нужда да бъде подсилвана изкуствено”, коментира редакторът на книгата Михаела Петрова.

Издателите от VIPART са убедени, че талантите на България трябва да бъдат подкрепяни и затова са застанали зад този проект. Urban Jungle всъщност е послание и е само първата стъпка от една голяма обществена кампания.
След премиерата на 8 април в Галерия Индустриална в столицата предстоят серия от срещи из страната, на които ще бъдат дискутирани вечните теми за любовта, секса, ревността, търсенето на идеалната половинка.

   Един от най-нашумелите български автори в момента Захари Карабашлиев написа от САЩ специален предговор за първата книга на Мила, в който казва: “Леко, забавно и по дяволите толкова остроумно! “Urban Jungle” e интелигентен хибрид между блог, дневник и неделя следобед на бяло вино с готини хора. “Urban Jungle” е обречена да бъде четена на глас. В тези чорлави и нетърпеливи страници ще докоснеш нещо диво, красиво и много, много истинско – душата на момиче.”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5719 |10.03.2010 Митко Щерев представи нова книга и албум . 1| 6247 |17.02.2010 МВР става меценат на българската култура . 7| 10967 |11.02.2010 Бившият културен министър става собственик на МОЛ . 0| 9209 |11.01.2010 "Сълза и смях" остава на "Раковски 127"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads