Реклама / Ads

ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ

0| 4884 |14.06.2015 АРТ ДЖУНГЛА

ЧЕЗ подреди фотоизложба на Моста на влюбените

.
До 23 юни минувачите в София ще могат да видят фото изложбата на ЧЕЗ, подредена на Моста на влюбените до Националния дворец на културата. Върху паната са изложени 58 фотографии, участвали в проведения през май фотоконкурс на ЧЕЗ „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“. Журито на конкурса подбра 28 фотоса, които да участват в изложбата, а публиката – останалите 30.

Над 800 снимки, получени след старта на инициативата на 30 април, се бориха за гласовете на журито и публиката. Изпратилите за участие в конкурса фотографии са от над 50 населени места на територията на България. Само за един месец бяха регистрирани над 85 000 посещения в сайта www.moitesnimki.bg.

 

Над 34 000 гласуващи определиха победителите в надпреварата за фотография, която отразява отношението на автора към опазването на природата като лична и обществено значима кауза – първо място за Пламен Захариев и второ място за Десислава Игнатова /и двамата от София/. Жури в състав Вера Гоцева – фотограф и главен редактор са сп. „ФОТОмания“, Вихрен Георгиев – създател и фотограф на „People of Sofia“ и Велина Шишкова – графичен дизайнер в „ЧЕЗ Електро България“ АД, също определи своите победители – първо място Аксения Янева от Микрево и второ място – Александра Кочеткова от София.

Трима от гласувалите в конкурса на ЧЕЗ спечелиха професионални, огледално-рефлексни /DSLR/ фотоапарати – Пенка Филева, Ваня Винчева и Божидар Дедов.

 

Инициативата „Не позволявайте дърветата да станат дървесина“ е част от програмата „10 години ЧЕЗ в България“, която през 2015 г., в духа на  прилаганата от компанията дългосрочна стратегия за корпоративна и социалната отговорност, предвижда иницииране и подкрепа на кампании, свързани с  грижата за околната среда, енергийната ефективност, развитието на млади таланти от различни сфери, подобряване на градската среда.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 15| 8309 |13.06.2015 Посегнаха и на паметника на Самуил . 2| 5917 |12.06.2015 Наши роми стават Боливуд звезди . 1| 5390 |12.06.2015 Безценно съкровище опитаха да изнесат от София . 2| 6749 |11.06.2015 Снимка на Пловдив стана най-красивата на света

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ