Реклама / Ads
3| 7692 |03.05.2016 АРТ ДЖУНГЛА

Дете-инвалид победи в третия сезон на “Голос. Дети”. Зад него върви музикалният му ментор Дима Билан

.
Изнасят Дани от сцената след великолепното изпълнение
Детето-инвалид Данил Плужников стана победител в шоуто ”Голос. Дети” след преброяване на sms - гласуванията на зрителите. На финала на конкурса високото 98 сантиметра момче изпя рок-баладата на руската група ”Кипелов” - ”Я свободен”.
 

Данил Плужников е на 14 години и живее в Сочи. Детето е инвалид с диагноза  спондилоелоепифизарна дисплазия на горните и долните крайници- сложно заболяване на костите. От 11 години участва в международни конкурси. Има 21 дипломи като лауреат.  Данил от малък е доброволец  и се занимава с обществен-полезна дейност. Затова и събраните средства от преминалия конкурс  ще отидат във фонда "Доброволци - в помощ на децата-сираци".

 

Даня Плужников става победител в големия конкурс под ръководството на  известния руски изпълнител Дима Билан. Малкият изпълнител обожава всякакви песни. В репертоара му освен песни на Газманов има и композиции на  Лепс и Меладзе. Данил разказва, че преди две години майка му по лична инициатива го завела на музикален педагог. Преди тово свирил на синтезатор.  При първото прослушване на момченцето Дима Билан се обърна в последния момент и така той стана негов ментор.  Щом зърна детото буквално се хвана за сърцето от изненада в какво малко тяло се е побрал невероятно големия му талант. Още в този миг момченцето беше посочен за фаворит и любимец на конкурса. 

 

Музикалното шоу  "Голос. Дети"  е руската версия на международния проект  "The Voice. Kids”
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4477 |29.04.2016 Гришо победи Весели и се класира за полуфиналите в Истанбул . 0| 9233 |20.04.2016 Н. Цонев за Фрог: Цветанов победи Борисов с промяната в Изборния кодекс . 0| 4475 |13.04.2016 Заделят 15 млн. лв. за третия лъч на метрото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads