Реклама / Ads
0| 5018 |09.03.2019 АРТ ДЖУНГЛА

Димитър Маринов: На Оскарите имаше разделяне на известни и неизвестни актьори

.
Димитър Маринов
Актьорът Димитър Маринов, който участва в спечелилия „Оскар” филм „Зелената книга” и се появи с българския флаг на церемонията на наградите, заяви, че това е било спонтанно решение в последния момент.
 

„Предния ден имах клас и преподавах. Обадих се на Вера, която е сътрудник в консулството ни в Лос Анджелис и ѝ казах, че ми трябва ми малко българско флагче. Тя ми каза: „Ще те видя долу в гаража след час, прати ми адреса”. Вера взе това флагче от бюрото на консула в Лос Анджелис”, разказа той в предаването „Тази събота” по bTV.

 

„В деня на Оскарите го сложих във вътрешния си джоб. Определено казано, не бях готов. Нещо в мен се преобърна и си казах: „Защо да не се възгордея просто от чисто чувство за родолюбие?”. Дори на червения килим имаше 4 мексикански знамена. Те са горди, защо да не съм и аз горд? Но го оставих във вътрешния джоб. В момента, в който се произнесе „Зелената книга”, минах отзад, тогава извадих флагчето, когато видях голямата сцена, когато видях четирите мексикански байряци в залата. Тогава просто нешо отвътре се преобърна, извадих го и леко го сложих в малкото си джобче. Просто бях горд от това, че България стъпи на тази голяма сцена”, категоричен беше Димитър Маринов.

 

Той посочи още, че е имало разделение между холивудските звезди и останалите претенденти за "Оскар". "Те бяха горе, а ние долу".

 

Маринов се е родил с животозастрашаваща бронхопневмония. Осиновен е от лелята на своята истинска майка, която е от богато семейство, което впоследствие му донася много негативи. Димитър обаче е благодарен на съдбата за всичко, което му се е случило.

 

„Всичко това, което в момента се случва с мен, се случва точно защото аз съм преживял този живот. Страданието е вид двигател, но да не се превръща в меланхолия и депресия. За актьорите страданието е преживяване, което ни кара да раждаме, да пресъздаваме, да се стремим, защото във всяко нещо, което правиш основното е любов и оптимизъм. Да, трудно беше, ревове, чувстваш се самотен, отвергнат, непризнат, няма път, няма надежда, но има едно нещо – вярата дълбоко вътре”, изтъкна Маринов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5289 |27.02.2019 Димитър Маринов: Моето дело е: актьор-творец, баща и съпруг. Не разбирам от политика . 0| 5409 |26.02.2019 Тръмп нападна режисьора Спайк Лий заради речта му на „Оскарите” . 5| 10679 |25.02.2019 Теодора Духовникова: Димитър Маринов развя българския флаг, защото знаеше, че го гледаме . 0| 4542 |10.01.2019 За втори път Оскарите ще бъдат без водещ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads