Реклама / Ads
22| 7663 |25.03.2013 АРТ ДЖУНГЛА

Долу ръцете от Левски!

.
Долу ръцете от Левски! Един тарикат се опитва да яхне Апостола и да ни убеди, че това е национална кауза. Максим Генчев ще петни образа на човека, когото цяла България почита като светец.
 

В прословутия си филм, с който от месеци проглушава ушите ни, той мисли да представи дякон Игнатий като развратен монах, който прави секс с монахиня и дори успява да я забремени.

Засрами се, Максим! С един удар искаш да унищожиш ореола и на Апостола, и на църквата ни, която в онези години е била символ на българщината. Да не говорим кого искаш в ролята на монахинята - Нина Добрев. Тя е звезда в Холивуд, но говори български с акцент на американка. Любовница на Левски с американски акцент - не е ли смешно, Максим? И дори от кумова срама не криеш, че я искаш само за да продадеш филма си в САЩ.

Още по-голяма наглост е смяната на актьора за главната роля, след като снимките вече са започнали. Какво ще стане със заснетия материал, който ти беше платен с дарения? На боклука ли ще отиде? И защо не помисли по-рано, че Димо Алексиев не става, след като стотици хора ти го казаха?

Какво излиза в крайна сметка? Максим Генчев иска българите да му дадат повече от 2 милиона лева, за да снима филм за Левски, в който подменя историята. И причината да я подмени е по-лесна продажба на американците. Извинете, но това не е национална кауза. Това е болната амбиция на един хитрец да направи лесни пари. Нека си снима филма, както си иска, но със собствени средства.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 8076 |24.05.2012 Аскеери 2012 вече са в ръцете на новите си лауреати . 133| 18475 |28.06.2011 Долу ръцете от кирилицата-тя е българска, не славянска! . 2| 13237 |07.03.2008 „С дълбока нежност стискам ти ръцете, целувам пръстите ти...”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads