Реклама / Ads
10| 10390 |17.06.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Господари на ефира пак се женят за Нова телевизия

.
Рачков и Зуека
Господари на ефира излизат на екран наесен. Този път в Нова телевизия. За втори път предаването ще е част от Нова тв. Продуцентът на „Господари на ефира" Джуди Халваджиян и ръководството на медията излязоха със съвместно съобщение до медиите, че още тази есен телевизионното шоу се завръща на екрана.
 
„Господари на ефира" ще бъде изцяло обновено – с нови декори, нови рубрики и още много изненади, които зрителите ще видят скоро – вече в ефира на Нова ТВ, се казва в съобщението. Става ясно също, че предаването ще поеме свой път, а няма да си сътрудничи с италианското Striscia La Notizia. За целта са променени доста от елементите.

 През деветгодишната си история „Господари на ефира" претърпя много промени и следвайки логичния си път на развитие, се отдалечи значително от италианската версия, създавайки свой български облик. Екипът от сценaристи, режисьори и водещи, които превърнаха „Господари"-те  в институция, подготвя един още по-атрактивен и запомнящ се десети сезон на хитовото шоу, се казва в съобщението.

„Господари на ефира" се раздели през април с друга частна телевизия – bTV, след скандали и взаимни обвинения за некоректно отношение.

Все още не е ясно кои ще са основните водещи. Битката се води между Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Мария Игнатова, Малин Кръстев. Очаквало се в новия формат те да имат по-различни роли, защото досегашната матрица малко поомръзна на зрителите. Остават в тайна и парите, за които са се разбрали Нова тв да плаща на продуцентската къща на Халваджиян и процентите от рекламите.

В екипа се шегували, че до есента Господари на ефира щели да бъдат Господари на бира...

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 38| 13210 |06.04.2012 "Господарите..." бягат от Би Ти Ви, опитвали се да ги цензурират . 34| 7009 |29.11.2011 Проф. Вучков дава “Господарите” на съд? . 6| 12060 |08.11.2011 "Под прикритие" стартира на живо в ефира на БНТ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads