Реклама / Ads
33| 12150 |15.03.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Инфаркт погуби фаворит на “България търси таланти”

.
Никола Танев демонстрира добра форма и силен дух Източник: Би Ти Ви
79-годишният Никола Танев направи 40 набирания в шоуто. Дни по-късно дядото починал, докато пазарува, пише 168 часа. “Искам лично да поздравя един човек, който ме порази с физическата си и психическа сила", провиква се продуцентът Магърдич Халваджиян, докато разтърсва сърдечно ръката на 79-годишния Никола Танев.
 
 Дядото впечатли цяла България с невероятните си 40 набирания на лост в един от първите епизоди на „България търси талант".


Средностатистическият мъж в България едва ли би успял да се набере повече от пет пъти, а редовно спортуващите успяват да минат с глава над лоста около двайсет пъти. Никола направи два пъти повече набирания и след като получи одобрението на журито, обеща да покаже още по-впечатлителни прояви на своята физическа мощ.

За съжаление на продуценти, жури и фенове на шоуто жизненият път на 79-годишния Никола Танев приключва внезапно, преди да успее отново да се изяви пред публиката и стотиците хиляди зрители. От шоуто научават тъжната вест, че Никола е получил инфаркт, докато пазарува. Дядото е смятан за сигурен участник в следващите кръгове на риалити формата, което търси уникални таланти. Някои му предвещават и място на самия финал, но сърцето на иначе коравия атлет не издържа. Преди да влезе в шоуто, той разказа пред камерите, че съпругата му е била против да се явява в „България търси талант".

"Жена ми се опита да ме разубеди. Тя смята, че хората на тази възраст трябва да са по-консервативни, да си стоят зад печката, да копаят градинката. Е, аз и това го правя, но искам да имам някакви други светли петна в живота", заяви пред камерите Никола Танев. Той споделя, че дошъл в шоуто с конкретна мисия. „Искам да покажа на хората, че на 79 г. човек може да бъде толкова силен, издръжлив и творчески настроен, колкото, да кажем, на 25-30. Написал съм и книга по този въпрос, която кръстих „Живот без болести и болки за щастливо дълголетие", усмихваше се на двете водещи Алекс и Мария дядото.

След това направи своите 40 набирания и взриви залата.

От екипа на шоуто обясниха, че Никола е бил избран да бъде част от 60-те таланти, които тепърва ще се борят за място на финала. Победителят ще вземе 60 хил. лева. „Много се натъжих, когато чух за Никола. Той наистина беше уникален човек", заяви Хилда Казасян, която е в журито на „България търси талант".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7186 |15.03.2012 Художници излагат в недостроен музей . 5| 7181 |12.03.2012 Прокуратурата се захваща с театралната шефка във Варна . 47| 10308 |10.03.2012 Български египтолози откриха гробница от времето на Рамзес II . 9| 38606 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads