Реклама / Ads
4| 6091 |06.05.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Лекарите: Гого от Тоника може да оцелее

.
Гого от Тоника Източник: източник
Гого от Фамилия "Тоника" посреща имения си ден в клиника по рехабилитация в Тел Авив. Най-хубавото за него е възкресената надежда, че ще може да радва многобройните си почитатели. Лекарите от израелската клиника дават огромни шансове той отново да оздравее. Това съобщи синът му Димитър Георгиев пред PRO.BG.
 
По думите му, във въпросната клиника са били настанени много хора в крайно тежко състояние, сред които и Мануела Горсова. „Те имат конкретна концепция какво да правят. Буквално думите, които ги е казал невролога са, че много малко са знаели преди години за тази болест, но в момента нещата са много ясни и той смята, че ще може да се справи перфектно със ситуацията”, сподели надеждата за Гого синът му в интервю за PRO.BG.

Тежката диагноза Гого разбира преди година. Отначало единствено с помощта на семейството се е опитвал да се справи с проблема, докато неговите приятели разбират за това. Така само в рамките на няколко седмици бе организирана една от най-големите благотворителни кампании за набиране средства за лечението му. След многобройните изследвания у нас и в Белгия и благодарение на стотиците българи, които подкрепиха Гого в кампанията, той вече започна лечение в Израел.

Синът на легендарния певец сподели още, че все още няма промяна в състоянието на баща му. Той обаче е доволен от факта, че лекарите са върнали надеждата на Гого, че отново ще оздравее. "Аз усетих баща ми, че е доста вдигнат на крака от тези думи”, каза той.

Димитър Георгиев разказа, че Гергьовден винаги е бил празник, който семейството е празнувало заедно. Тази година традицията няма да се спази, но той се надява другата година отново всички да бъдат заедно, а следващото лято желанието на Гого да се сбъдне - да си води внучката по плажа.

Кампанията в помощ на Гого продължава. Всеки , който иска да помогне за лечението на любимия на поколения българи певец, може да го направи като изпрати SMS на номер 17 777 и напише DMS Gogo
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7212 |05.05.2010 Ясен Гюзелев открива самостоятелна изложба . 3| 6940 |04.05.2010 Българско сопрано спечели конкурса на Пласидо Доминдо . 0| 5666 |04.05.2010 Представят постиженията на родната археология в Несебър . 9| 38656 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads