Реклама / Ads
3| 6509 |20.10.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Син на Джеймс Бонд (Роджър Мур) поема ТВ7

.
От 15 ноември 2010 г. за изпълнителни директори на националната ефирна телевизия ТВ7 са назначени досегашните членове на Борда на директорите на телевизионния канал – Евелина Колева и Александър Пайр. В борда на директорите на ТВ7 ще влезе и Крисчън Мур (синът на известния холивудски актьор Сър Роджър Мур, изиграл ролята на легендарния Джеймс Бонд), пише slusham.com.
 

„Ще продължим да работим по налагането на ТВ7 като сериозна и отговорна медия, която да поднася на зрителя все по-качествени, интересни и уникални за България продукции”, заяви Евелина Колева, Изп. Директор и член на борда на директорите на ТВ7.

С присъединяването на Крисчън Мур към мениджърския екип на ТВ7 медията ще разчита на международния му опит и контакти в кино и телевизионния бизнес. В плановете на ТВ7 са залегнали два нови мащабни проекта, работата по които ще започне през 2011 г.

Припомняме ви, че досегашната шефка на TV7 Светлана Василева поема медийната империя на Нова телевизия, след като в началото на века направи от bTV непобедим гигант. Преди да отседне едва за година в TV7, тя има опит и с каналите Fox. А сега ръководи един доста богат пакет от програми!

Новият шеф на ТВ7 се появи в ефира на медията в началото на миналия месец. В четвъртък, 9-ти септември, специални гости в студиото на „Сутрин с ТВ7” бяха синовете на легендарния Роджър Мур – Крисчън и Джефри Мур (на снимката). Двамата братя бяха на посещение в България с цел инвестиции в кино и телевизионния бизнес, като ТВ7 е телевизията, с която те възнамеряват да осъществят съвместни проекти.

„Искаме да работим в партньорство с ТВ7, планираме да създадем продукция за телевизията и по този начин да обогатим програмата й с неща, които ние сме продуцирали”, заяви Крисчън Мур.

Гостите в сутрешния блок на ТВ7 не издадоха детайли относно бъдещата си работа с ТВ7, но уточниха, че планират два проекта, които ще бъдат обявени скоро.

„Нека наречем двата проекта “X” и „У”, каза Крисчън Мур и допълни, че става дума за шоупрограми, работата по които ще започне през 2011 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7351 |19.10.2010 Проект за наставничество стартира в Търново . 0| 8016 |15.10.2010 "Сенки от миналото" - изложба, достойна за Лувъра . 0| 7517 |15.10.2010 Рашидов трогна директора на "Берлинале" . 9| 38660 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads