Реклама / Ads
2| 11429 |12.10.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Скандал прекрати снимането на "Седем часа разлика"

.
Източник: bTV
Медиите направо съсипаха феновете на сериала „Седем часа разлика”, след като съобщиха вчера, че от bTV са дръпнали шалтера на телевизионната поредица. Оказа се обаче, че продуцентът на „Седем часа” Магърдич Халваджиян не е доволен от партньорството си с медията и затова е заплашил, че ще прекрати снимането на четвърти сезон, ако не получи банкови гаранции за финансово обезпечаване.
 

Епизодите от третия сезон, който гледаме в момента, ще вървят до края на юни. Те вече се излъчват всеки вторник между 21 и 22 часа, защото от bTV преместиха новия сериал "Къде е Маги" в неделния двучасов праймтайм, запазен доскоро за интригите около Милото и Таня Стоева.

Бяха започнали снимките дори на четвъртия сезон. Готови са 4 епизода, но работата по следващите няма да продължи и не е известна съдбата на финала. Плъзнаха дори клюки, че вече били разрушени декорите, сред които се нажежаваха страстите в София и в Ню Йорк.

"Магърдич предпочита да ги пусне на гостите си вкъщи, отколкото да ги даде на телевизията без пари", коментирали негови близки, пред „Всеки ден”.

Няколко часа след заявеното официално становище от страна на "Глобал филмс" във връзка с бъдещето на хитовия сериен филм "Седем часа разлика", с такова излезе и bTV.

Според bTV Media Group, които са негови съпродуценти, "едностранното решение на "Глобал филмс" да спре снимачния процес противоречи на договорните отношения между страните. bTV не приема решението на "Глобал филмс" и настоява продукцията да продължи".

Българските сериали са основен приоритет в програмната политика на bTV, като за 2 години и половина телевизията вложи над 15 милиона лева, ангажира над 100 талантливи български актьори, както и над 600 професионалисти от кино индустрията в своите проекти.

Излъчването на третия поред български сериал, продуциран от bTV - „Седем часа разлика”, е залегнало в стратегията на телевизията за следващите 2 години и в този смисъл очакваме "Глобал филмс", съгласно договора с bTV, незабавно да подновят работата по продукцията на сериала.


"Седем часа разлика" ще продължи да радва феновете си с вълнуващата история на героите между София и Ню Йорк всеки вторник от 21.00 часа по bTV.


Иначе сценаристите са успели да завъртят интригата в сериала и са натегнали напрежението до краен предел. Злодеят Коцев най-после си намира майстора в изключително неочаквана ситуация. След неговата смърт обаче нещата се заплитат още повече - има нови убийства. Но няма как да разберем дали те ще бъдат разплетени, поне засега. Актуалният сезон свършва със срещата между босовете на българската и руската мафия - Милото ще прескочи до Ню Йорк за среща с  Разпутин.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5756 |10.09.2012 Венецианското биенале завърши със Златен лъв за Pieta и сянка на скандал . 21| 17885 |13.04.2012 Скандал: Султана и Ния – героини от “Листопад”! . 7| 11360 |09.03.2012 27 години писатели и журналисти се топят и пъчат със скандален акростих . 73| 12337 |08.03.2011 Скандален филм по БиБиСи стресна България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads