Реклама / Ads
1| 5686 |29.12.2014 АРТ ДЖУНГЛА

Театър „Българска армия” с новогодишни подаръци

.
За четвърта поредна година театър „Българска армия” раздава новогодишни подаръци, като не се ограничава само с празничните дни, а предлага преференциални цени за своите зрители през целия януари.
 
На 28, 29 и 30 декември, както и на 4 и 5 януари - касата на театъра ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* на цена от 7 лева!
Изберете за себе си, за своите приятели и своите близки - подаръци, които да бъдат отваряни ден след ден, през първия месец на новата 2015.

6 януари (вторник) и 22 януари (четвъртък) - за важните неща, за маловажното в живота и за това всъщност „Колко е важно да бъдеш сериозен" ще ви разкаже Оскар Уайлд.

7 януари (сряда), 15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) - можете да се разположите „В полите на Витоша" и да станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политически промени и проблеми, актуални и днес.

8 януари (четвъртък) - ще се насладите на „Бандитска опера". Спектакъл, който ще Ви забавлява с премеждията и нравите на измамниците, шмекерите, крадците, леките жени и съвремените бандити. Мюзикъл, в който цялата плеяда от звезди на ТБА ще пеят на живо пред очите Ви под акомпанимента на „Бандити бенд" - Дони, Коцето - Калки и Мишо Шишков.

9 януари (петък) и 25 януари (неделя) - комедията на Уилям Шекспир - „Много шум за нищо" ще Ви предложи оплитането и разплитането на една много объркана любов, с хумор и щастлив финал.

10 януари (събота) и 30 януари (петък) - хитовата комедия „Ножица-трепач" ще Ви очаква с нови следи и предизвикателства в криминалния сюжет.

11 януари (неделя) и 23 януари (петък) - в хитовия за няколко поколения зрители - „Секс, наркотици и рокендрол" Ивайло Христов, Дони и Коцето - Калки ще очакват Вас и Вашите приятели, за да отпразнувате заедно именните им дни с много добро настроение и много хубава музика.

12 януари (понеделник) и 24 януари (събота) - ще ви поканим на по бира със симпатичния „Швейк".

13 януари (вторник) и 31 януари (събота) - не пропускайте да се докоснете до българския дух, да усетите българската воля и да се срещнете с достойнството на българщината в спектакъла по епохалния роман на Димитър Талев - „Железният светилник".

14 януари (сряда) в „Завещанието на целомъдрения женкар" - Васил Михайлов, Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян ще Ви преведат през лабиринтите на най-старата история - за любовта, тази на Дон Жуан.

На 14 януари (сряда) и 24 януари (събота) - можете да послушате малко „Откраднати разкази" на Камерна сцена „Миракъл" от 19:30 ч.

15 януари (четвъртък) и 28 януари (сряда) - от 19:30 на сцена „Миракъл" Милен Миланов и Александър Дойнов ще ни накарат да се замислим за това, дали вече не сме станали „Емигранти" в собствената си държава.

16 януари (петък) - изненадайте приятелите си със сластния и предизвикателен „Декамерон" по Джовани Бокачо. Театър „Българска армия" Ви гарантира, че този спектакъл ще отвори апетитa Ви за още и още театър!

17 януари (събота) - ще узнаете как се дават и взимат „Последни поръчки" от 19:30 на сцена „Клуб - МаксиМ".

20 януари (вторник) - с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека - кучето „безпощадно" и неуморно ще Ви разсмива и забавлява комедията „Да разлаем кучетата".

21 януари (сряда) - „Йерма" ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена - за даденото и недаденото; за търсенето и изгубването; за любовта и безразличието.

23 януари (петък) от 19.30 на сцена-клуб „МаксиМ" - Николай Урумов ще представи своя моноспектакъл „Лалугер".

29 януари (четвъртък) - ще потънете в нежните ласки на любовта заедно с Радина Кърджилова, Явор Бахаров и звездната трупа на ТБА в най-лиричната Шекспирова пиеса „Ромео и Жулиета".

В празничните дни - 22, 23, 27, 28, 29 и 30 декември, а също и на 4 и 5 януари ТБА очаква своите зрители с билети на цена 7 лева.

*Намалението не важи за спектаклите: „Възгледите на един учител за народното творчество" , „Възгледите на един учител за всеобщата просвета", „Камен Донев и „Оркестърчи" и „Женитба".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5434 |19.12.2014 "Коледна магия" в музикалния театър с маестро Ушев . 1| 5780 |17.12.2014 Народният театър посреща Нова година със "Солунските съзаклятници" . 66| 7372 |02.12.2014 Протест! Александър Морфов напусна Народния театър . 0| 5569 |02.12.2014 Панаирът на книгата тръгва от театър „Българска армия"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads