Реклама / Ads
0| 4128 |09.12.2022 АРТ ДЖУНГЛА

Вълшебна феерия от танци и музика плени публиката на спектакъла „С Коледа в сърцето“

.
В продължение на час и половина снощи зрителите в препълнената Голяма зала на Доходно здание съпреживяха впечатляващия концерт-спектакъл „С Коледа в сърцето“. Събитието беше организирано от дирекция „Хуманитарни дейности“ към Община Русе и режисирано от актрисата на Държавния куклен театър Деница Дончева, а в него се включиха и служителите и потребителите на социалните услуги на територията на общината.
 

Затрогваща атмосфера създадоха малките снежинки от детска ясла №8, а за коледното настроение допринесоха с изпълненията си и малките актьори от детска театрална школа „Патиланци“ при Държавен куклен театър – Русе и Театрално студио „Маска“ при Общинския младежки дом. Танцово студио „Freedom“, детските градини „Здравец“, „Чучулига“ и „Пинокио“, Танцова школа „Petrova“ и Дневен център „РАЛИЗ-БАЛИЗ“ покориха публиката с магията на танцовото изкуство, превъплътено по изящен начин от изпълненията на малки и големи.


.

Вокална група „Слънце“ при Общинския детски център за култура и изкуство, Вокална школа „АРТиКУЛ“, Работилничка за театър „Мармалад“ към Блок 14 и Дуо Николови допълниха празничната атмосфера, а кларнетистът Александър Тодоров и малкият Дарен Ехранов на рояла очароваха присъстващите с виртуозни умения.


.

В програмата на спектакъла се включиха още Мариана Маркова от Съюза на глухите, представители на Центъра за ученическо техническо научно творчество, Ученическа спортна школа и Регионалният център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование. Вокалните и театралните изпълнения бяха подпомогнати и от жестомимичния превод на Юлия Станкова


.

Празничното събитие мина под наслов „Искам да съм мъничък вълшебник, за да мога с пръчица в ръка да създам магически учебник, който се нарича "ДОБРОТА“. В края му зам.-кметът Енчо Енчев благодари на организаторите и участниците, и пожела на всички весели коледни празници.


.


.


.


.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5298 |02.12.2019 Най-омразната коледна песен за британците е на Марая Кери . 0| 4911 |05.03.2019 Радиостанции спират да пускат песни на Майкъл Джексън . 3| 7122 |29.11.2015 В. Маринов: От догодина ще синхронизирам танците си с балета . 1| 6701 |26.03.2013 Българка се хареса на британците с мрачна анимация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads