Реклама / Ads
15| 8353 |17.02.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Въргала преосмисля прехода в екшън комедия с Аня Пенчева

.
Мъжът на секс символа заряза моторите и стана сценарист
 
След огромния интерес, който предизвика филмът на Влади Въргала „Операция „Шменти капели” авторът и актьор е получил предложение от ТВ7 да превърнат продукцията в сериал. „Засега заглавието си остава същото”, заяви пред „Торнадо” шоуменът. „Все още нямаме подписан договор с телевизията, тъй като тя иска да види цялостната концепция на сериала. По предварителни планове трябваше да излезе през март, но не можахме да се подготвим с екипа, тъй като искаме да предложим качествен продукт, а това отнема време.

Сериалът „Под прикритие” вдигна много летвата и искам да се състезаваме с него. В 15-те серии, които мислим да Направим, искам да опишем защо сме такива, да направим обобщение на всичко, което ни се случи. В концепцията обхващаме периода от 1970 г. до днес, което също е трудно, дори от гледна точка на реквизита, тъй като всичко се промени много. Жанрът е екшън-комедия и ще бъде в духа на филма, който завършихме миналата година. Трудно е да се добавят още сюжети. Ще включим например югоембаргото, зърнената криза, приватизациите и т.н. Срещаме затруднение и с актьорите тъй като повечето са поели ангажименти към продуценти. Но това не е толкова страшно, ще успеем да се справим с този проблем. Ако един режисьор и продуцент например може да работи с няколко телевизии, то актьорите нямат това право.

От една страна, е добре, защото ще е странно да гледаме едни и същи лица по всички телевизии. От друга – не е приятно за самите актьори, на които им се забранява да изкарват допълнителни пари”, коментира Въргала. В бъдещия проект той разкри, че ще видим Ивайло Караньотов, съпруг на Аня Пенчева и баща на мотоциклетиста Ангел Караньотов, в нова светлина. Бившият състезател и настоящ механик е в екипа на сценаристите, а секс символът на българското кино Аня Пенчева е получила предложение да участва в сериала. „Има много роли, които Аня е способна да изиграе. Смятам, че публиката не познава напълно възможностите й, които не е разкрила докрай. За да бъде по-автентичен филмът, ще включим актьори от съседни държави, с които са свързани събитията, които представяме. Преговаряме с артисти от Сърбия, Гърция, Румъния и Турция за евентуалното им участие. Но засега най-важно е да успеем да убедим телевизията, че продуктът ни си заслужава. Много по-трудно е да се работи с партньори, защото с филма си аз рискувах сам, а сега подлагам на риск и други хора”, коментира Влади Въргала.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 17002 |16.02.2012 Ив. Славов: Кичът не е най-страшната болест, най-опасен е рецидивът на комунизма . 7| 18333 |14.02.2012 Издъхна Христо Минчев – славея на Тато . 5| 15672 |14.02.2012 Пробит покрив съсипа стенописите в култовата кръчма „Пловдив” . 9| 38646 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads