Реклама / Ads
91| 14992 |02.04.2011 ЧЕРНО И БЯЛО

Тодор Славков: Т. Живков още го обичат; майка ми беше велика!

.
Тодор Славков
Луканов ни взе здравето; милиардите на дядо ми се харчат трудно, много са; малък съм бил по онова време, когато казват, че са се раздавали куфарчета, но това са пълни глупости. В джоба си имам около 50 лева, а дребните ги подарявам, каза Татовият внук.
 

Не знам какво се чудите още, трябва да ми върнете държавата. В световен план не съществува демокрация, а да не говорим за нашето село. Връщането на държавата тръгна от Биг Брадър, каза Тодор Славков в предаването Директно Карбовски по Нова тв.

Милиардите на дядо ми се харчат трудно, много са. Малък съм бил по онова време, когато казват, че са се раздавали куфарчета, но това са пълни глупости. В джоба си имам около 50 лева, а дребните ги подарявам, каза гостът.

Ние не сме държава, ние сме територия, това го казва баща ми. Държавата е на Америка, преди беще на Съветския съюз. Собственикът на държавата работи с Америка, поясни внукът на Тодор Живков и добави, че дядо му е уважавал Бойко и това е факт. Имаше връзка между тях.Но няма никаква прилика между двамата, заключи Славков.
Защо десните плюят Бойко?, попита Тодор Славков и добави, че Иван Костов е съсипал каквото е можал – има ли селско стопанство, например? Но той поне не е тъп, допълни той.

Какъв преход, виж къде се намираме. Аз не симпатизирам на БСП, не гласувах последния път, но няма как да нямам леви виждания. Аз не ставам за кмет, но не бих се заиграл с президенството. Имам няколко фирми, но не искам да коментирам дейността им, каза Тодор.

Най-голямото предателство на миналия век било извършено от Горбачов, според Славков.

Ще празнуваме стогодишнината на дядо ми в Правец на 7 септември, обяви Тодор Славков и покани водещия на празненството.

Хората ме познават на улицата, това и за мене е странно, но аз не бях изветен преди участието ми в Биг брадър, поясни Тодор и обясни, че не говори за майка си, защото споменът за нея му навява тъга, а бил малък, когато тя е починала.

Луканов ни взе здравето на фамилията, по едно време бяхме и тримата в затвора - дядо и, баща ми и аз. Колкото съм Славков, толкова съм и Живков, поясни с присъщото си чувство за хумор внукът на Тато.

Проблемите ни сплотиха, но не се е случвало да имаме проблеми с парите. Платих с две години затвор, това е нищо. Това, което държавата плати е много повече, виж хората, които ровят по кофите за боклук, призова Славков.

Няма политик, който да ми харесва. Аз нямам за какво да се извинявам, сигурно дядо ми е направил много грешки. Възродителният процес има две страни, трябва и двете да се гледат, сигурно и това ще стане след време, прогнозира Славков.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10563 |01.04.2011 Най-голямата първоаприлска лъжа . 31| 10939 |29.03.2011 Машинации и конфликти между собствениците на "Труд" и "24 часа" . 11| 8458 |17.03.2011 Холивуд обсебва хората на Цецо . 12| 5977 |16.03.2011 Соцносталгия по контрола на цените

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads