Реклама / Ads
4| 7908 |27.06.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Фолк звезди снасят на ДАНС

.
Каква е вероятността родните чалга звезди да са агенти на ДАНС или да снасят инфо на ГДБОП? Вероятността е голяма, според теориите на видни хайлайф познавачи у нас, на база видяно и дочуто, разбра „Торнадо”.
 
Голямото ухо на чалгарите Да започнем оттук – чалга изпълнителите ни имат директен достъп до мастити босове на подземния свят. Още от времето на Мултигруп, Илия Павлов и Иво Карамански родните фолк певици са били „ухажвани” от мафията. По елитни заведения, под звуците на „Зелено, зелено” и „Бял мерцедес”, наркобосове сключваха мръсни сделки – на метри от микрофона на чалга изпълнителите. Неслучайно много от „старото поколение” чалга изпълнители могат да напишат цели книги за покойните босове. В повечето случаи обаче те се правят на разсеяни и често отказват да говорят за това пред журналистите.

Днес нищо не е по-различно Само дето „звездите” от престъпния свят ги наричаме олигарси, а чалгарите, за по-културно – фолк изпълнители. А „пеят” ли на ДАНС и ченгетата родните певци? Защо не - със сигурност има какво да кажат на спецслужбите, след като са ВИП гости на мафиотските партита. Там те много добре виждат кой с кого се среща, дочуват поверителни разговори на чаша питие.

Есил Дюран – вербувана Навремето Есил Дюран е била вербувана от ДС. Това призна самата тя преди време в едно свое тв интервю. Фолк изпълнителката и семейството й са били принудени да доносничат на Държавна сигурност. Какво пречи и днес да се упражнява същата практика? Защо Азис, Глория или Преслава да не сътрудничат на ДАНС и ГДБОП, разкривайки им мръсните тайни на ъндърграунда? Според запознати фолк изпълнителите са новите агенти под прикритие на родното ФБР. Според злите езици в гилдията именно чрез тези си агентури на „къртици” в мафиотските ни среди много от чалга идолите на младото поколение у нас в момента си припечелвали добри хонорари и стабилни гърбове за покровителстване за добре изпята работа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 13692 |15.12.2010 Родни „звезди” на нож за кеш, кока и секс . 0| 7160 |29.11.2010 Нашенски звезди се влюбиха в ястията на сърбина Мики . 5| 6460 |15.11.2010 Родните звезди отсвириха Коледните пости . 3| 13612 |09.07.2010 Падащи звезди: Парад на недостатъците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads