Реклама / Ads
27| 9966 |18.11.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Крушаре обидено на Мира Радева

.
Мира Радева
Димо Станков, кметът на Крушаре, родното село на Станка Златева, в неделя отишъл да поздрави майка й Веска за победата на дъщеря й във "ВИП брадър 2013". "Всички се радваме, че Станка си остана такава, каквато я познаваме, а не си смени физиономията и характера като някои други.
 

Тя е истинско българско момиче и с удоволствие ще я посрещнем в селото. Обидени сме най-вече от подигравателното отношение на Мира Радева към нея. Победата на нашата съселянка е победа на нормалността над лицемерието", заяви пред "Стандарт" Станков. Той призна, че Златева е получила мощна подкрепа от крушарци с SMS-и. "Не знам колко точно, но бройката им може да се изчисли с хиляди" допълни кметът, пише вестникът.
 

"Искам да съм на друго място първа, но...", лаконична беше Станка Златева, когато преди вечер научи за победата си. Тя взе 68 на сто от зрителския вот, след като остана да се бори за първото място с модела Мариан Кюрпанов. Преди да напусне Къщата, шампионката по борба спусна националния флаг, който се вееше в двора, докато припяваше химна на България. Станка бе посрещната в студиото от всички съквартиранти, които се втурнаха да я прегръщат. Тя обаче отказа да прегърне социоложката Мира Радева, с която в шоуто бяха в конфликт заради бизнес дамата Ваня Червенкова. Станка благодари на всички, гласували за нея, и подчерта, че всеки от съквартирантите е бил достоен за първото място.
 

"Приятелството е най-голямата победа за мен. Надявам се, че не съм разочаровала зрителите, имаше някои простотии, но това е нормално. Аз исках хората да ме опознаят. И се радвам, че видяха, че съм земно момиче от село - обикновен човек, като тях", коментира Златева.
 

Останал на финала заедно със златното момиче на България, Мариан каза, че за него самият факт да е до нея в този момент е достатъчна победа. Той беше категоричен, че тя е най-достойна за златото в риалитито. Мариан не очаквал да стигне толкова далеч в състезанието, защото според него хората не разбират добротата. "Поласкан съм, за мен това е огромна чест. Имам много обици на ухото си от това, което се случи в шоуто. Срещнах готини хора, от които откраднах много позитивни неща. Беше ми весело, на моменти ми беше доста трудно, но след шоуто ще променя много неща в живота си", добави моделът, но не хвърли никаква светлина върху отношенията си с Лияна извън Къщата. "Никога няма да разберете, защото е твърде лично и ще си остане само за мен", призна моделът.
 

Той не знае как ще продължи животът му оттук нататък, но е категоричен, че отново ще работи в чужбина. "Няма как вие да се гордеете, че някой е постигнал нещо в чужбина, ако той си остане в България. Ще се боря там на равни начала с тях", каза Кюрпанов.
На трета позиция зрителите класираха бизнес дамата Ваня Червенкова, Пламен Медаров остана четвърти, а Лияна - пета.

Довечера в Къщата влизат други звезди за началото на "ВИП Брадър ол старс". В него ще се съберат участници в различни риалити програми с известни личности. За кратко в ефира ще се върнат тризначките Вяра, Надежда и Любов, както и плеймейтката Златка Райкова с нейното гадже. Кои са останалите звездни съквартиранти обаче ще научим чак на старта на шоуто.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 18586 |03.06.2013 Мира Баджева: Голото тяло е красиво! . 3| 9653 |26.11.2012 Кърджилова намира за налудничаво да се гледа в огледалото повече от 3 минути . 55| 11455 |02.03.2012 Мира Баджева се разделя с БТВ . 5| 5416 |01.07.2011 Жерар Депардийо рекламира азербайджански манджи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads