Реклама / Ads
2| 6863 |22.02.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

ПРАВО НА ОТГОВОР

.
На Българската национална телевизия във връзка с публикацията „Екип на БНТ на разходка с народни пари във Валенсия”
 


Във връзка със статията „Екип на БНТ на разходка с народни пари във Валенсия”, публикувана на www.frognews.bg на 22 февруари 2013 г., телевизията заявява:

По време на планувано пътуване до Валенсия, екипът на предаването „Денят отблизо” с Мария е ползвал годишен отпуск. В рамките на ваканцията си, той е използвал добрата възможност да заснеме забележителности в рубриката „Светът отблизо”, както и интересни места за терапия и рехабилитация.

 

Целта на пътуването е по интересен и увлекателен начин да се направи паралел между формите и условията за Спа туризъм, предлагани в Испания и в България.

 

Техниката, с която екипът е пътувал и заснел кадрите, е лична. Средствата за покриване на разходите за транспорт и престой, са изцяло за сметка на екипа. Екипът не е използвал нито средства от БНТ за командировките, нито техника от БНТ. И още нещо важно – подготовката и реализацията на видеоматериалите, не са заплатени от Българската национална телевизия, и са изцяло на доброволни начала.

Идеята на пътуването е предаването да бъде изцяло в полза на зрителите, с актуална информация от интересни и малко познати дестинации. В поредицата разкази за Валенсия зрителите ще видят много полезна медицинска и здравна информация от най-големия балнеолечебен център с морска вода в Европа, и интервюта с водещи испански лекари.

 

Екипът изцяло с лични усилия е получил разрешение за снимки на уникални места - най-дългата подводна река в Европа, пещерата „Сан Хосе”, най-големия океанариум на Стария континент – „Океанографико”.

С оглед стилистиката на „Денят отблизо” с Мария, което е развлекателно предаване, през лятото предстои ново лично пътуване на екипа до Барселона, а от септември акцент в концепцията ще бъде риалити стилът както в студиото, така и във видео-модулите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 15413 |22.02.2013 Екип на БНТ на разходка с народни пари във Валенсия . 0| 7009 |21.02.2013 Тайна мрежа от хомосексуалисти свалила папа Бенедикт ХVI? . 20| 11710 |19.02.2013 Бащата на Дянков: Симеон е издънка на комунизма . 15| 10267 |18.02.2013 Сашо Диков вместо Карбовски в Нова?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads