Реклама / Ads
0| 6571 |12.12.2016 ХРАНА И ВИНО

Ути Бъчваров и Fibank представиха 100 семейни рецепти

.
Ути Бъчваров и Fibank (Първа инвестиционна банка) зарадваха феновете на вкусните гозби с представяне на най-новата книга на прочутия кулинар „100 семейни рецепти с Ути Бъчваров и Fibank”.
 

На събитието, което се състоя в „Парк Център София”, присъстваха куп гости, а най-голямата атракция за тях бе огромният двуметров тиган, в който Ути забърка апетитни ястия.

„Това е най-верният ми помощник. Специалният чугун, от който е направен, е една от тайните защо всичко става толкова вкусно”, заяви готвачът за гигантския уред, с който пътешества из България. Тиганът, направен от чело на парен локомотив от 1907 г., събира около 500-600 порции.

Гостите останаха очаровани от гозбите, но бяха единодушни, че вкусът им се дължи преди всичко на майсторлъка на Ути и едва след това на тигана, който е най-големият у нас.

Присъстващите на събитието имаха възможността първи да закупят новата кулинарна книга и да получат послание с автограф от Ути Бъчваров.

„Животът е вкусен: 100 семейни рецепти с Ути Бъчваров и Fibank” е проект, който банката подкрепя за трети път, а предишните две книги се радват на изключителен успех. И сега, Бъчваров залага на изпитани рецепти, приготвени лично от него. Амбицията на кулинаря е да събере роднини и приятели заедно на трапезата. Ястията са подходящи за изготвяне на меню, както за ежедневна вечеря, така и за специални поводи.

В книгата „100 семейни рецепти с Ути Бъчваров и Fibank” са поместени и рецепти, които щастливи семейства – новодомци, дегустираха в национален ефир в предаването „Животът е вкусен”. На представянето Ути припомни гостуванията си при семейства, които се радват на новите си жилища, благодарение на Fibank.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5240 |06.11.2024 Даша Узун, управителката на Ведра кафе за ФрогНюз: Тайната на нашето кафе е в щипката любов, която добавяме . 0| 5691 |14.09.2024 Празникът на торта Гараш събра рекорден брой състезатели в двата конкурса . 0| 7747 |11.07.2024 Всяка храна има свой „вроден потенциал”: Сладоледът загрява тялото, а краставиците го охлаждат . 0| 6422 |04.07.2024 Ресторантьор: Най-хубавата пица съм ял в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads