Реклама / Ads
5| 4162 |15.03.2016 НОВИНИ

И Гергов ще се бори за лидер на БСП

.
Георги Гергов
Интервюто, с което Корнелия Нинова обяви кандидатурата си за лидерския пост в БСП беше много силно и много ме впечатли. Надявам се и другите кандидати да бъдат така нахъсани и с желание. Това каза пред БНР Георги Гергов от БСП по повод интервюто на Корнелия Нинова от БСП пред бТВ тази суткрин, в което тя заяви, че ще се бори за лидерския пост на столетницата.
 
Гергов е убеден, че Нинова ще стигне до балотаж и оцени шансовете ѝ да оглави партията като реални.

Трябва да има промяна всъщност. Няма да стане с козметика. Трябва да се започне съвсем наново. Много добре ги постави сутринта Корнелия Нинова въпросите, които са наложащи да се случат в БСП и в обществото.

Аз също имам доста номинации и най-вероятно ще участвам на първия тур. За втория тур ще видим какво ще стане, каза той.

И предния път участвах. За отбелязване е, че и Георги Кадиев, и Краси Янков, и Краси Премянов и още други останаха зад мен. Аз, ако ме номинират хората ми от Пловдивска област или от другаде, съм длъжен да участвам, обясни евентуалната си кандидатура той. Гергов заяви че е номиниран от над 30 организации.

Според Гергов проблемите в БСП са натрупвани през годините. Той оцени високо стореното от настоящия председател Михаил Миков и обеща, че, ако бъде избран, ще довърши започнатото. Според социалиста, партията има нужда „от промяна, от свежа кръв, от млади хора, от нови политики".

Хората не искат вече миражи, хората не искат химери. Хората искат реалности. Те затова се оттеглят от нас, защото ние предлагаме и продаваме на хората, на избирателя мечти, заяви Гергов.

ГЕорги Гергов, който е почетен консул на Русия в няколко области коментира проекта за отнемане на привилегиите на почетните консули така: 60 - 70 консули. В крайна сметка, държавата е приела акредитациите и тя е дала всички тези привилегии. Сега, като решат да ги отнемат, да си ги отнемат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5301 |15.03.2016 Димов: Започва периодът "Борисов–3" . 47| 10263 |15.03.2016 Корнелия Нинова влиза в битката за лидер на БСП . 18| 4177 |14.03.2016 Борисов спира забраната за къмпингуването на плажа . 6| 5438 |14.03.2016 На Димитър Сяров от ДСБ му мирише на предсрочни избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads