Реклама / Ads
6| 5435 |14.03.2016 НОВИНИ

На Димитър Сяров от ДСБ му мирише на предсрочни избори

.
Димитър Сяров
Не съм оптимист по отношение на това, че всички представители от Реформаторския блок ще излязат в опозиция. Но по-важната задача на Реформаторския блок и на ДСБ е да изгради широк политически съюз, който да бъде алтернатива на властта. Такова е посланието от национално събрание.Това каза членът на националното ръководство на ДСБ и бивш областен управител на Сливен Димитър Сяров пред БНТ.
 
На въпроса кои ще са бъдещите политически съюзници Сяров отговори с популярните думи "като му дойде времето".Той допълни, че няма споразумение за общи действие с Движение -21 на Татяна Дончева.

Решението на министъра на здравеопазването Петър Москов е лично негово решение да бъде член на правителството, каза Димитър Сяров. Той не скри, че ДСБ ще опита плавно да промени мнението на другите партии от РБ относно участието в управлението, а крайната цел е предсрочни парламентарни избори. Терминът "предсрочни парламентарни избори" обаче не е употребяван на партийния форум, не скри Сяров.

Задължителното гласуване не е приоритет, важно е електронното гласуване. ДСБ няма да подкрепят задължителното гласуване на второ четене, каза Димитър Сяров.

По телефона Димитър Шишков от Движение "България за гражданите" репликира Димитър Сяров, че обвиняма колегите си от ДБГ и РБ като цяло.

- Тази праволинейност, която наблюдаваме за 4-ти път от ДСБ от новата история на десните сили вече започна да ми писва на мен, - каза Димитър Шишков. - Почна да ми писва от праведниците от едната страна (...) искам да поздравя колегите от ДСБ, че най-накрая намериха пътя си където е и този с Татяна Дончева и за тази част от събраните и за тези хора,които са извън събранието, които са си и аз не мога да определя какви. Като лекар ще ви кажа едно - такова нещо аз в психиатрията съм го учил. ...

Кой каза и кой благослови ДСБ те да водят РБ, запита още риторично Димитър Шишков и попита още защо "емблематични фигури" на ДСБ с различно мнение не са били допуснати на националното събрание на партията.

Димитър Сяров отрече, хора с различно мнение да не са били допуснати на форума, а целият форум е бил предаван в интернет.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5837 |27.02.2016 Нотариус Димитър Танев е избран за председател на Нотариалната камара . 59| 6098 |13.02.2016 Димитър Тадаръков: Доган пише труд за брауновия газ . 7| 4538 |04.02.2016 Лозан Панов се извини на Димитър Узунов . 9| 4298 |22.01.2016 Димитър Узунов от ВСС предостави разпечатка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads