Реклама / Ads

28| 10395 |15.08.2020 НОВИНИ

Адв. Албена Белянова: Браво! Смела и достойна постъпка на ТРОЛ-ГЕРБ и ЖЕНИ-ГЕРБ

.
Адв. Албена Белянова
Изказвам специална благодарност към ТРОЛ-ГЕРБ, които заедно с ЖЕНИ-ГЕРБ силно ме мотивират към различни форми на протестни действия. Прибирайки се от блокадата на ГКПП Калотина вчера, след две полицейски проверки в рамките на няколко километра, установих, че съм блокирана не къде да е, а във Facebook. Браво! Смела и достойна постъпка.

След като са докладвани няколко мои поста, в които единствените нецензурни думи са цитираните думи на партийните им ръководители и/ или началници, администраторът на страницата на Борисов във Facebook е проявил и недалновидност към обичайната посредственост, блокирайки ме.

 

С това си действие, ограничавайки възможността ми за градивна критика към действията и бездействията на министър-председателя, които споделя чрез социалната мрежа, не ми остава друга възможност освен отново да започна да изпращам официални писмени сигнали чрез приемната на Министерския съвет.

 

В първия от новите сигнали ще сезирам Борисов най-малко за следното:

- блокирането ми във Facebook с искане за мотивирано писмено становище относно причините, довели до тежката репресия спрямо мен, разкриваща поведение на мутрократ, а не на демократ;

- отдаването на концесия с негово съгласие на държавни институции/ висши държавни служители на отделни лица (Пеевски, Пашата), които са извън управляващата коалиция, с искане за мотивирано писмено становище относно причините за това;

- липсата на реакция от страна на Борисов на подадените до настоящия момент от мен до него/ Министерския съвет сигнали с искане за мотивирано писмено становище как това кореспондира на неведнъж казаната от него и от приближения му слугинаж лъжа, че реагира на всеки сигнал.

 

МУТРИ, ВЪН!

ОСТАВКА!

 

Адв. Албена Белянова, ФейсбукРеклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 11| 7594 |13.08.2020 Албена Белянова: Мястото на нерегистриралите се днес “народни представители” е в Зайчарника на Борисов . 10| 7121 |12.08.2020 Албена Белянова: Оставете Сачева да пише и говори! Тя отново активно работи срещу ГЕРБ . 11| 11824 |08.08.2020 Албена Белянова за СДВР: Наглостта и лицемерието им са безгранични . 11| 5811 |07.08.2020 Албена Белянова: В България – уж европейска правова държава - правораздават по тъмно.
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ