Реклама / Ads
5| 8998 |26.07.2021 НОВИНИ

Адв. Мария Петрова: Плащат ли болници „абонамент“ към определени медийни групи в размер на 30-40К на месец?

.
Адв. Мария Петрова
ШОК! ЕКСЛУЗИВНО! БОМБА! Голямо състезание по медиите, не знам как не се задъхват от толкова изтъкване, хвалене, напомпване, позиране! Ако имаше Олимпиада по самохвалство сектор здравеопазване щеше да е след „Оскарите“ , „лекарите, на които вярваме“, „лекар на годината“, „човек на човечеството“ не знам още колко и какво може да се роди като награда, приз, признание?! Какво да им дадем, за да мирясат и да не харчат парите за глупости?
 

Защо никой не смее да осветли колко пари плащат определени болници на определени медии, за да виждаме техни лица по корици, в PR публикации, в бездушни интервюта, за да ни натрапват низкото си его и високо самочуствие?

 

Винаги ме в възмущавал фактът, че болницата неясно с каква цел има PR, а няма риск мениджър, например? Някой знае ли колко PR -а има БЛС, както и колко им плащат? Какво образование имат тези „назначени“ лица, от къде са черпили опит, кой как ги е рекрутирал, на какъв принцип?!

 

Плащат ли болници „абонамент“ към определени медийни групи в размер на 30-40К на месец? Ако- да, защо?

 

Плащат ли шефовете на някои болници евтини автомобили на лизинг, които се карат от „журналистки“, PR „експерти“ и „пациентски застъпници“? Само да вметна, че Законът не позволява лечебните заведения и медиците да се рекламират, но пък допуска да ни „информират“, за „уникални операции“, които в Света са рутина, без особени уникалности, освен тщестлавието на оператора при нас…

 

Плащат ли болници „такса спокойствие“ към определени „пациентски организации“, които да „посредничат“ за добрия имидж/ рейтинг на болницата, които да публикуват “позитивни новини” и да “насърчават” пациенти към определена болница?!

 

Ама проверявайте ги тези неща…Физиката е хубава наука, няма празно и има закони!

 

Адв. Мария Петрова, експерт по медицинско право

 
 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3578 |25.07.2021 Мария Гроздева казва довиждане на спортната си кариера след Токио 2020 . 37| 5816 |19.07.2021 Адв. Мария Петрова: При задължителна ваксинация очаквам лавина от дела и бунтове . 1| 3425 |11.07.2021 Мария Бакалова: България е място, на което младите хора имат бъдеще . 10| 3766 |10.07.2021 Мария Бакалова: Оскарите бяха извън рациума, не съм осъзнала, че това е факт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads