Реклама / Ads
0| 3438 |16.06.2022 НОВИНИ

Адв. Марк Фейгин: Последна надежда за спасение! Путин се обърна към шаманите

.
Руският президент Владимир Путин, по предложение на министъра на отбраната Сергей Шойгу, се интересува сериозно от окултните и шаманските практики. Сериозни здравословни проблеми станаха причина за подобно хоби на Путин. Руският адвокат и политик Марк Фейгин говори за това пред ”Украйна 24”.
 

Според Фейгин неговите вътрешни лица са служители на президентската администрация на Руската федерация и депутати от Държавната дума. Руският адвокат отбеляза, че за руските власти отдавна са на мода за окултните практики: „В нулевите години все още беше „светло”. Казваха – ходят по прислужници, в манастири, в Дивеево... Беше стил. После стана повече – преминаха от баби и старейшини от всякакъв вид към псевдо-окултни неща. Тогава дойдоха книгите на Алистър Кроули и нещо по-сериозно. Те започнаха да използват психотропи в магически обреди... Започна да идва информация, че наистина са преминали през някаква шаманска фаза... Те привлякоха някои латиноамерикански шамани, които бяха доведени от съвсем различни хора."


„Вярвам, че Путин се втурна във всичко именно поради фаталното си заболяване. Мисля, че той търсеше допълнителна сила в това от немощните си състояния. Може би това се дължи на болестите му, както предполагат, онкологични заболявания“, - той каза.

Според руския политик Шойгу е вдъхнал интерес към шаманските практики у Путин: „Шойгу от Тува. По време на Втората световна война Тува става част от СССР. Шаманизмът е национална традиция там. Той се интересува от това и Шойгу привлича Путин. Първоначално изглеждаше като етнографско потапяне.. След това стана повече, защото стана информация за жертвоприношения. На шаманите беше даден ход."

 

Според Фейгин, Путин „се е увлякъл от това поради своята слабост“. "Той винаги е казвал публично - аз съм късметлия, но се оказа, че смъртта е по-силна всеки късмет", добави той.


Бившият съюзник на Путин Сергей Пугачов твърди, че руският президент е имал здравословни проблеми в продължение на много години, след като е паднал от кон и е наранил гръбнака си .

Според руското издание " Проект " това се е случило в началото на 2000-те, когато президентът на Руската федерация е бил запален по конния спорт. Вероятно заради това нараняване Путин по-късно започна да куца и през 2016 г. претърпя или операция, или „много сериозна процедура, най-вероятно в гърба“, пише изданието.


Както The Project информира, групата от лекари, които придружават Путин, понякога включва неврохирург, който е специализиран в наранявания на гръбначния стълб. Освен това президентът на Руската федерация е придружен от хирург-онколог, което породи слухове, че Путин има рак .

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3315 |27.05.2022 Турски марки дрехи искат да отворят магазини в Русия . 0| 3418 |25.05.2022 NYT: Битката за Донбас вероятно е последната голяма офанзива на Русия в Украйна . 0| 3083 |25.05.2022 Николай Денков: Страната ни е последна по продължителност на учебните часове . 0| 2864 |17.05.2022 ”Маркет линкс”: От януари до април доверието към Народното събрание е спаднало с 14% , към кабинета с 19%

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads