Реклама / Ads
0| 21895 |30.07.2022 НОВИНИ

Адв. Николай Хаджигенов: Някои хора имаха илюзията, че Радев подкрепя идеята за демокрация и за правосъдие!

.
Николай Хаджигенов
Някои хора имаха илюзия, че президентът Радев някак си ще подкрепя идеята за демокрация и за правосъдие. Подкрепяше я, докато е в негов интерес.Когато не е в негов интерес, той не я подкрепя. Политиките на Радев, доколкото са видими, са доста крайни. Според интереси - били негови или други интереси. Това заяви адв. Николай Хаджигенов.
 

Президентът Радев трябваше да се притеснява за служебното си правителство. Ако се издъни ще влезе в иисторията по неприятен начин. Някои негови министри застанаха срещу него, допълни адвокатът по БНТ.


По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна.


Лидерът на "Ние идваме!" призова за предизборно обединение с "Продължаваме промяната" и "Демократична България". Според него е необходимо да има предизборна коалиция, за да са ясни гласовете и след това да се гради програма.

 

„Ще има избори пак и пак, докато не разберем, че трябва да се създаде общ демократичен фронт, т.е. - събираме хората, които искат демокрация и правосъдие, изготвяме предварително програмата, стъпките и математиката. Тогава ще се съберат гласовете на хората, защото може да се предложи нещо ново.“, отбеляза Хаджигенов.


По думите му четворната коалиция е била сглобена по грешен начин и е нормално, че падна. "Този тип обединение беше неправилен - трябваше преди изборите да има предизборна коалиция. БСП са огромен проблем във властта и това не е новина от днес. Бойко Борисов влезе във властта заради БСП. 16 години по-късно нищо не се е променило, те управляват по същия начин. За „Има такъв народ“ - каквото успяха да разрушат, го разрушиха, т.е. всичко. Ако трябва да взривяваме нещо, на тях ще се обадим.“, коментира Хаджигенов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3207 |29.07.2022 Николай Велчев: Кметът Фандъкова е длъжна да разплете публично казуса с 21-во СОУ в ”Лозенец” . 0| 9879 |29.07.2022 Полковник от резерва Кирил Арсов: Някои плюят по правителството на Петков и ритат срещу себе си . 0| 17907 |29.07.2022 Само във Фрог: Заради несправедлива министерска заповед някои в МО се облизаха, други бяха ощетени . 0| 5081 |29.07.2022 Хаджигенов: Политиката на Радев се лъкатуши сериозно. Нека не му позволим да мести фигурите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads