Реклама / Ads
2| 5087 |08.06.2020 НОВИНИ

Адвокатът на Полфрийман: Писано е ”Всичко скрито ще стане явно”

.
Адвокат Калин Ангелов
От няколко дни гледам рупорите на властта - Канал 3, НОВА, Блиц, фалшивия сайт Дарик и ПИК - вдигат шум по повод искането, което отправих до Главния прокурор да назначи проверка на видеофайловете по делото на Джок Полфрийман.
 

Мисля си, че или докосваме проблем, който кара влиятелни хора да се изпотяват или просто хвърлят прах в очите, за да отклонят вниманието от по-сериозни проблеми.
В двата случая - лъжат ви!

 

Вчера г-н Цацаров чете 15 минути от листче написаната предварително "международна конспирация", описана после у някои горепосочените медии като "цялата истина". Аз само ще кажа, че, ако това е негова мисъл, явно навързването на факти и разказването на достоверна история по тях не е силната му страна.
Днес, при цялото ми уважение към скръбта на г-н Монов, той изрече множество лъжи (при това не за първи път). В крайна сметка той трябва да приеме истината, че синът му, пиян, заедно с още 12 негови приятели нападна някакъв случаен минувач в центъра на София.


Онзи ден г-н Гешев в характерния си стил показа, че няма да даде на Прокуратурата да разгледа безпристрастно искането ми до него.
Тези дни до мен стигат слухове, че МВР няма да бърза да разреши на Джок да напускането на страната. Защо го държим в България принудително? Какво целим и какво искаме от него? Не знам.

 

Нали никой не мисли, че всичко това има нещо общо с правото и справедливостта?

Аз нямам свободен достъп до медии, не мога да почукам на вратата на Главния прокурор, нямам достъп до висшите етажи на властта. Не участвам в международни конспирации и влиятелни организации
Аз разполагам само с този ФБ-профил и балона около него и разбирането ми, че защитавам истината в този случай.

Писано е "Всичко скрито ще стане явно".

 

Адвокат Калин Ангелов, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5459 |04.06.2020 Пуснаха ЛиЛана под домашен арест. Адвокатът й ще обжалва мярката . 6| 5879 |18.02.2020 Полфрийман: Джамбазки е подпийнал, в ЕП ме покани Ирландия, а не ”Да, България” . 4| 4067 |11.01.2020 Адвокатът на Нено Димов: Ангажирани са множество министерства и администрации с водната криза . 3| 4578 |17.12.2019 Полфрийман: Срещите ми с министър Данаил Кирилов ще продължат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads