Реклама / Ads
13| 6075 |19.03.2021 НОВИНИ

Агоп Каспарян: Бойко Борисов е изчерпан

.
Агоп Каспарян
Корнелия Нинова нито се продаде, нито се предаде и е единствената подготвена икономически и международно за управление на държавата. Това заяви пред ”Евроком” Агоп Каспарян - икономист и анализатор от институт ”Рего”
 

"В България сме на последно място по брой ваксинирани, на едно от първите места по смъртност и по заболеваемост. За 10-12 години на власт на ГЕРБ можем да видим какво са обещали - и дали са се случили тези неща. Съществуват големи разминавания между обещанията и това, което се е случило в действителност. Едно от най-наболелите неща е елекронното правителство, което въобще го няма, а са усвоени големи суми", коментира той.

 

По думите му е хубаво да се увеличат средствата на учителите и пенсионерите, но тези политически ходове са били направени с цел да спечели на управляващите определени гласове на предстоящите избори. "Както виждаме, сега започват и заплахи срещу учители и пенсионери", допълни Каспарян. 

 

"Имаме кадрови проблем и на най-високите етажи на политиката - чрез управленските политики. Вижда се едно изчерпване - от министър-председателя до почти целия Министрски съвет. Всичко това се вижда от невъзможността за управление на кризата. Управляващите не могат да се справят с нея - опитват да прехвърлят вината или върху хората, че не спазват мерките - или да кажат, че това е здравна криза и нищо не може да се направи", подчерта той. По мнението му "централният нападетел" отдавна е изчерпан и е хубаво да отиде поне на скамейката. 

 

"Имаме един последен шанс - на 4 април. Идните 4 години са изключително важни  трябват ни способни хора, които да управляват процесите в държавата, за да може да излезем от здравните, икономически, образователни проблеми, които се заформят", смята икономистът. 

 

"Битката на тези избори ще бъде между ГЕРБ и БСП. Корнелия Нинова е единственият в момента международно подготвен политически лидер в държавата, който може да изкара България от всички тези кризи в обществото ни. Тя нито се продаде за постове, които й се предлагаха, нито се предаде. БСП и Корнелия Нинова имат дългосрочна визия за държавата. В момента Нинова е единственият социално и икономически подготвен политик, който може да се справи с проблемите в държавата", заключи Каспарян.   

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5657 |10.03.2021 Бойко Ноев за американските сенатори: Това значи ”Ние знаем” . 1| 3110 |09.03.2021 Агоп Каспарян, РЕГО: Ваксинационният процес не върви добре . 29| 5419 |07.03.2021 Автографи и тениски в края на сезон 3 от сериала „Бойко с джипката“ . 19| 8426 |06.03.2021 Бойко, къде си? Днес и оградата в Банкя ”крещя” от управлението ти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads