Реклама / Ads
17| 10808 |04.12.2022 НОВИНИ

Актрисата Диана Димитрова разкри: Лицето първо ме удари в стената, после ме изрита в лицето

.
Диана Димитрова
"Човекът, който ме преби, първо ме удари в стената на гардеробната, след което аз се свлякох на пода, съборих закачалки, той ме вдигна и след което ме изрита с цялата си мъжка сила в лицето. Това бе стабилен шут в лицето." Това разказа актрисата Диана Димитрова в предаването "120 минути" по bTV.
 

"Не сме имали напрежение в отношенията. Ние бяхме в близки отношения. Мислех, че познавам този човек, но явно не е било така", разкри актрисата, давайки да се разбере, че е била интимна с колегата си, но връзката им е била тайна. Още тогава тя била шокирана, че това е човекът, когото познава и с когото работи.

 

Лицето, което  я пребило, се обадил вечерта, крещейки в истерия. "Думите са лоши, бяха свързани с произхода ми, защото аз съм от село. Каза "Ще те пребия само и само се появи", каза Димитрова. В рамките на 2 минути, последвайки лицето от стаята в гардеробната, той мина покрай мен, удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, не можех да повярвам, че това е човекът, който аз познавам, уважавам", каза още Диана.


"След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние. Беше обявена обедна почивка. В рамките на тези минути аз бях права здрава и заснех сцена, след това не изглеждах особено добре", разказва тя.


"Има образувано досъдебно производство и аз нямам право да кажа името. Но тъй като знам, че в България има много интелигентни хора, искам да ги помоля да четат между редовете", каза актрисата, като уточни, че ще каже името на насилника си до края на предаването.


Адвокатът, който е поел защитата на Диана Димитрова е Антон Станков - бивш министър на правосъдието. Прокуратурата се самосезира по твърденията на актрисата.


Лицето продължи да ме заплашва и след побоя, каза актрисата. "Продължи да говориш и аз ще го направя пак", каза актрисата


Тази седмица във вторник в 19,24 ч. получих съобщение от лицето по вайбър, но то беше изтрито, каза д-р Огнянова от "Откраднат живот".


"В това време на лов на вещици не знам аз ли съм вещицата. Истината за мен е нещо изконна, не обичам лъжите в отношенията между хората и смятам, че като популярна личност имам отговорност да говоря само истината, каза актрисата.


Не съм спала от една седмица, тъй като се налага да успокоявам майка ми, която живее в Гърция, каза актрисата.


"Исках да провокирам други жени да говорят. Не исках да стигам дотам, където възнамерявам да стигна. Но след това съобщение, което беше изтрито по време на централната емисия, защото лицето продължава да ме заплашва", каза Димитрова.


"Бях изманипулирана от друго лице, което ми каза "Какво ще постигнеш", така отговори тя на въпроса защо още тогава не е подала сигнал.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3212 |30.11.2022 Прокуратурата ще разследва насилие и без показанията на актрисата Диана Димитрова . 2| 3819 |29.11.2022 Прокуратурата подхваща случая с насилието над актрисата Диана Димитрова . 1| 4731 |26.11.2022 Боряна Димитрова: Коалициите са нестабилни-хартиената, мадуровките, енергийната, на посредниците . 1| 3545 |18.11.2022 Диана Дамянова: Ако искате, можете да се разходите до площада, за да се възпротивите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads