Реклама / Ads
6| 4076 |29.04.2021 НОВИНИ

Албена Белянова: Начинът да саботираш една проверка е да изсипеш безкрайно много документи

.
Албена Белянова
Теменужка Петкова се кара на хората, вижда се, че трудно се овладява. Самата комисия по ревизия в НС й създава проблеми. Петкова много се интересуваше кои ще са експертите в комисията. Начинът да саботираш една проверка е да изсипеш безкрайно много документи. Това каза адвокат Албена Белянова по 7/8 ТВ по повод проверката на „Булгартрансгаз“.
 

Тези хора са загубили преценката, че срещу тях има грамотни хора. Не виждам нищо лошо да се оповести една проверка или договор. Ако няма нещо нередно, защо се крие.  

 

10 години съм работила за енергетиката и БЕХ. Реагирах относно определяне на членовете на съвета на директорите на Холдинга. Един от тях не е избран от министъра на енергетиката. Той дори не се е явил на конкурс. Има граници, които са фрапиращи.

 

По същество не се е случило нещо кой знае какво. Имам предвид, че имаме едни и същи хора, които са подменени. Новите са като старите. Колкото и това да е арогантно, не е чак толкова неочаквано.

 

Смисъла е да са послушни и да изпълняват нареждания. Винаги става въпрос за пари, за много пари. В случай бъркат с тези назначения. Ако има нов министър, който изисква те да си свършат работата, няма да им е лесно. В „Булгартрансгаз“ е назначен мъжът на пиарката на Бойко Борисов. Не е вярно, че не назначават хора с опит, както твърди Теменужка Петкова. Самата идея за конкурсите е добра, но изпълнението им е трагично.

 

В рамките на конкурсните процедури са били отстранени истински енергетици. Без обяснение защо и на какво основание. Ако изпитаме публично назначените, ще е изключително забавно.

 

Казват, че новите назначени са били бетонирани. Какво значи да бетонираш някого? Железобетонната конструкция на АЕЦ „Белене“ се пропука, та какво значи другото?!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3047 |29.04.2021 Вигенин: Начинът на работа в Народното събрание е напът да отврати избирателите от изборите . 71| 5761 |27.04.2021 Бимбалов: В решението на Слави имаше голяма доза логика, но не бе това начинът . 19| 4235 |26.04.2021 Албена Белянова: Опорката, че през лятото хората няма да гласуват, е несъстоятелна . 21| 15030 |01.04.2021 Адв. Албена Белянова: Баща, дъщеря и зет - кандидати за НС, другата дъщеря - в ЦИК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads