Реклама / Ads
0| 4173 |19.03.2022 НОВИНИ

Амбразурчици от ГЕРБ проведоха ”специализирана операция” по телевизите в защита на вожда от Банкя

.
”Специализирана операция” по телевизиите проведоха тази сутрин адвокатът на Борисов и половин дузина представители на ГЕРБ. На амбарузара в защита на Борисов по централните теливизии се изредиха адв. Менко Менков, Даниел Митов, Радомир Чолаков, Делян Добрев и други приближени на вожда от Банкя.
 

Адвокат Менко Менков се изяви по bTV: "Още сутринта, когато Петков пусна пост какво се очаква във връзка с арестувания Бойко Борисов, той казва – сега ще видим дали прокуратурата ще застане на страната на българския народ. .
Ако прокуратурата беше в изпълнителната власт, ние нямаше да сме в това предаване". Според него тълкуванието на случая и пресконференцията, дадена късно в петък от Кирил Петков и Бойко Рашков имат само едно тълкувание - министър-председателят обвинява независимата прокуратурата, че не е изпълнила желанието му да бъде задържан бившият министър-председател Бойко Борисов.


Радомир Чолаков беше в Нова телевизия: Истината е, че и ние си мислехме, че може да убият Бойко Борисов, но никой не искаше да го каже на глас. Бруталността, с която беше подходено, е безпрецедентна за политици от неговия ранг”, каза Чолаков. На обвиненията, че подобни арести е имало и по време на управлението на ГЕРБ, Чолаков отговори, че те са били организирани от бившия вече член на партията Цветан Цветанов. Той призна, че никога не е одобрявал този подход.

 

Даниел Митов пред БНТ: Акцията по задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова е опит на управляващите да си вдигнат падащия рейтинг и да изместят фокуса от дебата, че не се справят и че цените растат, коментира Даниел Митов от ПГ на ГЕРБ-СДС. Аз се чудех до вчера кой управлява. Добре дошли в държавата на г-н Божков! Това е суровата реалност, и ако Кирил Петков си е позволил да дава нареждане на полицаи кой и къде да бъде арестуван, това не му е работата и той така нарушава закона. Затова трябва да си подаде оставката. Това е единственият изход от тази ситуация." - заяви Митов.


Делян Добрев пак по bTV: Това, което се случва от два дни е абсурдно. С ареста на Борисов сложиха димна завеса – заради форсмажора на Корнелия Нинова, с която се премахва пазарната икономика. С ареста на Борисов отменихме демокрацията – като през 1944-та г... Само в репресивния апарат не се бяха провалили. Да си подадат оставката, бяха думите на хасковлията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5025 |19.03.2022 Христо Иванов: Прокуратурата замита под килима отговорността на ГЕРБ, има двоен стандарт . 0| 7222 |19.03.2022 Доц. Киселова: Арестът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов - правни аспекти . 0| 3220 |18.03.2022 Разпитват Борисов, симпатизанти на ГЕРБ очакват да го пуснат . 0| 3240 |18.03.2022 Пламен Шалъфов, ПП: ГЕРБ се държат като футболни хулигани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads