Реклама / Ads
12| 14952 |27.06.2021 НОВИНИ

Ами ако нашата Мата Хари е полазила и Мат Ханкок. Става сложно за И. Г.

.
Мат Ханкок и любимата му
Разбрахте ли, здравният министър на Великобритания Мат Ханкок напуска високия пост заради любовна афера. В-к „Сън“ публикува снимка как гушка негова подчинена.
 

Скандалът дори нямаше кой знае какво развитие на Острова, защото тамошните хора имат друг морал и порядки. Хванат ли ги в крачка, си тръгват. И да няма достатъчно доказателства, които да уличават височайшата особа в прегрешения, пак правят същото. Без мрънкане, оправдаване, нападки и т. н. Достойно! В България нещата са доста различни.

 

Месеци наред службите, барабар с прокуратурата не можаха да разберат коя е мистериозната Мата Хари, дръзнала да снима пачките и кюлчетата злато в чекмеджето до главата на бившия премиер Бойко Борисов. Единственото, до което се добрахме като информация е, че експремиерът ни е с „човешки потребности“. Версиите за държанката се сменяха многократно, но това е друга тема.  Държавните обвинители продължават да ни баламосват, че уж нещо проверяват, но какво, само те си знаят. Много вероятно е през това време да разработват варианти как да изкарат чист Борисов, а някой друг виновен. Дежурни за тази роля много - кеф им Румен Радев, кеф им Бойко Рашков. Защо пък не и руските тайни служби или извънземна конспирация.  Важното е да се избяга от неудобната позиция "ти ли ме бутна или сам паднах".

 

Ако се вгледате, ще ви направи впечатление, че мацката на Мат Ханкок прилича на посетителката при Борисов. Стройна, дългокоса брюнетка, видимо сексапилна и напориста. Ами ако е една и съща дама?! Ами ако нашата Мата Хари се е впуснала в прегръдките на Мат Ханкок. Случаят ще стане още по-заплетен, което усложнява задачата на добилия популярност И. Г.  След съблазняването, и двамата участници в любовния сюжет си тръгнаха от постовете,  но по различен начин. Единият сам, другият – с чужда помощ.  Нашенецът яко си пада по такива заплетени истории. И докато това е така, разликата от тук  до Великобритания, ще е колкото от небето до земята.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 8388 |25.06.2021 Против закона! Въвлякоха 10-годишни деца в рекламата на ГЕРБ . 7| 3405 |23.06.2021 Протестиращи: За истинска нова детска болница! Против измамата на Ананиев за 95 млн. лв. . 8| 4138 |22.06.2021 Антъни Фаучи: Вариантът Делта е най-голямата заплаха в Съединените щати . 2| 3113 |22.06.2021 Старт на програмата „Възстановяване“ в подкрепа на малките и средни бизнеси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads