Реклама / Ads
8| 7314 |19.05.2021 НОВИНИ

Мата Хари запя на Борисов от сцената на Евровизия

.
“Аз съм безбожна шпионка. Шпионирам, разкривам. Всички твои тайни искам и нищо няма да ме спре. Аз съм лъжкиня. Играя играта на желанието. Няма да оставя нито един оцелял…”
 

Безпрецедентно обръщение направи към вече бившият български премиер Бойко Борисов не кой да е, а Мата Хари - онази неоправдана и набедена за един роден скандал жена. Това се случи на сцената на “Евровизия” по време на първия полуфинал на песенния конкурс в Ротердам. 

 

Песента, с която участва Азербайджан едва ли има общо с печалната родна действителност. За българската публика обаче това определено е препратка към кюлчетата и пачките в премиерското чекмедже от онези снимки, изтекли в публичното пространство през пролетта на миналата година. 

 

Спомняме си скандала, големия отзвук, липсата на последствия и печалния завършек със становището на прокуратурата - няма данни за престъпление. И си спомняме още, че Борисов призна в един консервативен германски вестник, че номерът му бил спретнат от някаква си Мата Хари - шпионка, пратена от неговите опоненти, за да му сглоби тоя компромат и да има поводи за атаки към иначе прекрасната му особа и още по-прекрасното му управление. 

 

Името на Мата Хари така и не е ясно. ФрогНюз припомня, че съвсем наскоро то бе отново споменато. Този път от земеделеца Светослав Илчовски пред Комисията за ревизия на управлението на Борисов в 45-тото Народно събрание. Стана ясно, че въпросната Мата Хари “обслужила” Борисов - били й платени едни 5000 лева от не кого да е, а собственикът на фирма “Градус” - Иван Ангелов, който е още един от замесените в големия скандал преди седмица.

 

Така и не е ясно кое е момичето. Но Азербайджан припомни на Борисов, че Мата Хари е там някъде и дебне… 

 

Джесика Вълчева




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4052 |14.05.2021 Скандал пред фермата за норки, НПО иска да влезе с проверяващи, собственикът забрани . 8| 3545 |11.05.2021 Икономист: Борисов, влизайки в любимата си логорея, пак говори глупости за еврозоната . 27| 3890 |11.05.2021 На Съвета в Брюксел Захариева се обяснявала като ученичка, че ще гласуваме само с машини . 2| 2937 |11.05.2021 Панчугов: 45-ия парламент беше заложник на ”дилемата на затворника”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads