Реклама / Ads
0| 2392 |13.03.2024 НОВИНИ

Андрей Янкулов: Това вече не е и виц. Когато действието е било насочено срещу Петьо Велков Петров, престъпление има

.
Източник: личен архив
През годините са повдигани какви ли не обвинения - обвинения изначално несъставомерни, обвинения без никакви доказателства, обвинения, признати за незаконни по света и у нас, обвинения, послужили за осъждане на държавата, обвинения, плод на необятен полет на мисълта, а дори и обвинения, повдигнати срещу противници на бизнесмен, няколко дни след като е подписал запис на заповед за милиони в полза на съпругата на човека, при когото са го пратили да получи точно такъв резултат от правосъдието.
 

От всички тези обвинения вреди са причинени на много граждани.


Единственият известен ми гражданин обаче, станал причина прокурор да бъде обвинен пред съда за това, че извършил престъпление, защото искал да му причини вреда, като го обвинил, но без да има доказателства, е Петьо Велков Петров.
Във всички останали случаи никой не се е и замислил дали пък не може да става въпрос за престъпление чрез незаконно обвинение. Не, там последното е било плод единствено на погрешно формирано вътрешно убеждение. Прокурорска грешка, за която никаква отговорност не се носи, какво остава за наказателна.


Когато обаче действието е било насочено срещу Петьо Велков Петров, престъпление има.


В тази история нещата излизат от полето на правото и отиват в това на медицината и по-конкретно нейния дял, който се занимава с маниакалните обсесии.


Не се шегувам, нещата са видимо медицински зле.


А някакви хора обясняват как по линия на прокурорските обвързаности с Петьо Велков Петров трябвало/щяло да има обективно саморазследване.


Това вече не е и виц.

 

Андрей Янкулов, Facebook
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4775 |13.03.2024 Финландският премиер: Русия се подготвя за продължителен конфликт със Запада и е значителна заплаха за Европа . 1| 2288 |13.03.2024 Петър Витанов: Удържахме на натиска на гигантските корпоративни интереси в закона за изкуствения интелект . 4| 2335 |13.03.2024 Сарафов поиска прокурор Константин Сулев да бъде отстранен временно от длъжност . 7| 3833 |13.03.2024 Легион "Свобода России" призова цивилните да напуснат Белгород и Курск, продължават боевете с "убийците на Путин"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads